Telenovellák Világa Magazin

Mi lett velük? Valaha kedvelt telenovella csillagok voltak, napjainkra teljesen eltűntek a szemünk elől

2020. március 08. - ClaudiaTVM

A telenovellák világa folyamatosan gazdagszik új tehetségekkel, a régi arcoknak kemény csatákat kell vívniuk, hogy csillaguk fényessége megmaradjon. Van, akinek nem okoz gondot megőrizni a hírnevét, de van olyan is, akit egy idő után nem hívnak szereplőválogatásra, az egykor jól csengő név eltűnik a noteszekből, vele együtt szépen lassan a telenovellák világában is megfakul az egykor sokat érő név.

A most következő cikkben igyekeztem azokat a novella színészeket előkeresni, akik nem is olyan rég a telenovellák legnagyobb csillagai közé tartoztak, mára teljesen más területen keresik a kenyérre valót. Van köztük olyan, aki nem így tervezte, de olyat is találni, aki saját döntésének köszönhetően mondott le a hírnévről, sokak álomszakmájáról.


adf.jpg

Hector Soberon

A színész a Televisa neveltje volt, az álomgyárnál a talaj sosem volt biztos a lába alatt, ezért nem vert tanyát, jócskán megfordult más társaságok színeibe remélve megtalálja számításait. Talán sikerült is volna neki, a média inkább botrányos házaságára figyelt, a nagy szerelemre, amit Michelle Vieth oldalán élt meg, volt az a bizonyos szexvideós botránya, ami sokkal jobban az emberek emlékezetében maradt, mint színészi teljesítménye.

mv5bodqzoda4mdc4of5bml5banbnxkftztgwnzmzntm5nde_v1_sy1000_cr0_0_666_1000_al.jpg

Soberon utoljára 2014-ben a TV Azteca égisze alatt kapott lehetőséget, azóta pedig bármennyire is szeretné nem kap felkéréseket, ezért kénytelen volt civil szakmában elhelyezkedni. Az egykor ismert arc ma Miami-ban, egy víziparkban piros nadrágos mentőként keresi a kenyérre valót.

 

Segundo Cernadas

Az argentin színészt olyan siker novellákban láthatta a közönség, mint a Vadangyal, Bella Calamidades, El fantasma de Elena és még számos emlékezetes sorozatban rabolta el nézők millióinak szívét. Cernadas saját választásából fordított hátat a telenovellák világának, mindig is őrlődött a színészet és a politika közt, végül választásra kényszerült, ma az Argentin politikai élet aktív tagjaként tevékenykedik.

 gaa.jpg

 

José Ángel Llamas

Számos közepesen sikeres novellák után a színész nehezen hozta meg a döntés, de végül otthagyta a telenovellák világát, mivel vallásos útra lépett, ami ráébresztette, hogy egész életében Istent akarja szolgálni, nem kér a rivaldafényből.

 503051985.jpg

 

Adela Noriega

A telenovellák kedvelt színésznője, Adela Noriega virágzó pályája alatt mesterien óvta magánéletét, a felmerülő ostoba pletykák nem érdekelték, mindig sikeresen óvta személyes pillanatait. Utoljára 2008-ban a Fuego en la sangre főszerepében ragyogott, azóta elbújva él, szó szerint semmit sem tudni róla, még arról is találgatások vannak, talán Európában telepedett le. Neve nagy produkciók kapcsán folyamatosan felmerül, nem találni olyan producert, aki ne szeretné visszacsábítani. Noriega-ról annyit tudni, hogy karrierje alatt az ingatlanpiacra is rátette a kezét, van egy vállalkozása, ami gondoskodik arról, hogy ne legyenek anyagi problémái.

adelalaesposajpg.jpg 

 

Marisol Santacruz

A mexikói színésznő sikeres pályája alatt üzletasszonyi tevékenykedésbe kezdett, Mexikóváros egyik legsikeresebb szépségszalonjának tulajdonosa. Teljesen nem fordított hátat a telenovellák világának, jobban mégis saját vállalkozása érdekli.

408262_346569102038114_196805621_n.jpg 

 

Maritza Rodriguez

A sikeres színésznő mindenkit meglepett, amikor férje kedvéért vagy hatására áttért a zsidó vallásra, hite miatt még nevet is változtatott és otthagyta karrierjét, hogy feleség és anya szerepében Istennek megfelelő életet éljen.

maritza_rodriguez_telemundo_premios_tu_mundo_7du46owzs6al.jpg

 

Yadhira Carrillo

A Televisa falai mögött edződött színésznő kegyvesztett lett a telenovellák világában, amikor összejött Laticia Calderon férjével, szeretőből végül feleséggé lépett elő. Yadhira nem tűnt el a rivaldafényből csak már szerepeket nem vállal, mivel gyermekekre szakosodott ruha és bútor vállalkozásba kezdett, mely nagyon népszerű Mexikóban.

ydh_jpg_423682103.jpg 

Natalia Streignard

Az Édes dundi Valentina bájos színésznője első gyermeke születése után döntött úgy, hogy abbahagyja karrierjét, mivel már mindent elért benne, amit csak szeretett volna, számára jelenleg a legfontosabb 3 csemetéje és férje.

 como-bella_z.jpg

 

Allisson Lozz

Generációja legígéretesebb csillagának tartották, a színésznő gyermekkora óta kamera előtt szerepelt, a szemünk előtt nőtt fel. Lozz pályája legszebb álomásánál köszönt el, mivel hite nem engedte, hogy tovább foglalkozzon a világ dolgaival. A tehetség Jehova tanúja, a felekezet szabályai szerint él, férjezett, két kislánya van, akiknek igyekszik továbbadni azt a nevelést, amit vallása előír.

1462404997_137449_1462405062_album_normal.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr8415510756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása