Telenovellák Világa Magazin

Ana Brenda készen áll a visszatérésre – A színésznő már nagyon várja, hogy ismét munkába álljon

2020. április 22. - ClaudiaTVM

A Televisa neveltje, Ana Brenda Contreras utolsó telenovella szereplése a 2019-es Por amar sin ley élén volt, a színésznő akkor arra kérte a sorozat vezető producerét, Jose Alberto Castro-t és a társaságot, hogy engedjék kiszállni a produkcióból, mert lehetőséget kapott az amerikai sorozat piacon. A társaság tiszteletben tartotta a színésznő kérését, Castro és a sorozat írói ügyesen kiírták a Por amar sin ley történetéből. Ana a forgatás befejezése után elindult megvalósítani álmait, a The CW-n futó Dynasty amerikai szappanoperában kapott lehetőséget, amit rémálomként élt át a tehetség.

epubtkewkaa3jox.jpg

Ana Brenda tervei nem úgy alakultak ahogy azt elképzelte.

A színésznő nagy reményekkel vetette bele magát a munkába, fegyelmezetten, szeretettel kezdte meg a forgatást, csalódottságára az új csapat sosem fogadta el, idegenként kezelték, nem találta a helyét az új környezetében. Végül Ana Brenda úgy döntött, nem marad tovább Amerikában, kiszáll a Dynasty-ból aminek a 3. szezonjában a készítők számítottak rá. Ana elmondása szerint a beilleszkedési nehézségei ellenére békésen vált el a Dynasty csapatától, továbbra is számítanak rá, ennek ellenére nem kíván visszatérni Amerikába.

A kedvelt színésznőt lelkileg nagyon megviselte az Amerikai szerencse próbálás, most viszont kipihenten készen áll a visszatérésre, már beszélt is Jose Alberto castro-val, hogyan hozná vissza Ana karakterét a Por amar sin ley következő szezonjába. A tehetség kész a visszatérésre, de ha lesz is  3. évad, a sorozat munkálatai csak is akkor indul el, ha véget ér a Covid-19 mizéria, addig csak tervek szövődnek, Ana folyamatosan tartja a kapcsolatot Castro-val, átbeszélik a lehetőségeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6915630026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása