Telenovellák Világa Magazin

Eduardo Capetillo nagyfiával énekelt egyet, a duett pedig óriási sikert aratott

2020. április 23. - ClaudiaTVM

Marimar szív szerelmét életre keltő Eduardo Capetillo a 90-es években nagyon kapós volt a telenovellák világában, népszerűségét máig megőrizte, néha vállal szerepeket, a politikai pályán is próbál aktív lenni, a legjobban mégis családja társaságában szereti tölteni az időt. A színész 1994-ben nősült, felesége a szintén szakmabeli Bibi Gaytán, akivel 5 közös gyermekük van. A legidősebb fia, Eduardo Jr. 25 éves, a lányok 23 és 21, ikerfiai pedig 6 évesek. Az összetartó család sülve-főve együtt van, közös képeiket imádják a rajongók, mindig megjegyzik, hogy a csemeték mennyire hasonlítanak ismert szüleikre. Ez most is így történt.

eduardo-capetillo-hijo-dueto-ok.jpg

Eduardo Capettilo nagy fiával. 

A színész nemrég közzé tett egy videót, amin nagyfiával énekelnek. A videó családi autózás közben történt, elől apa és fia, hátul pedig a büszke anya és az ikrek hallgatták a rögtönzött duettet, ami óriási sikert aratott a rajongók körében. Most már nem csak a külső hasonlóságot jegyzik meg a rajongók, a fiú meglepően jó énekhangját is magasztalják, az apukájáéhoz hasonlítják.

letoltes_8.jpg

A sármos színész gyönyörű családjával.

hijos-biby-gaytan-eduardo-capetillo-2020.jpg

Így énekelte apa és fia Joan Sebastian egyik nótáját:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Recuérdenos bonito!!! @eduardocapetillog @bibygaytan

Eduardo Capetillo (@capetillo_eduardo) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6515636190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása