Telenovellák Világa Magazin

Napi pletyka: Egyedülálló édesanya lett a vadmacska sztárja – Marlene Favela közösségi oldala árulkodó

2020. május 13. - ClaudiaTVM

A telenovellák világa kedvelt színésznője, a tehetséges és gyönyörű Marlene Favela rengeteg követővel büszkélkedhet közösségi oldalán, az ünnepelt csillag egy ideje nem vállal novella szerepeket, mivel szeretne minél több időt tölteni tavaly év végén született kislányával, Bella-val. A szép színésznő nem bújik el a világ elől, közösségi oldalán és youtube csatornáján aktívan gyártja a friss tartalmakat, főleg kislányával kapcsolatban, beszámolói nagyon beszédesek, a szemfüleseknek pedig feltűnt, hogy Favela minden képet eltüntetett, amin férje, kislánya apja is szerepelt. Ez vajon mit jelenthet?

 marlene_favela_arena_4_1.jpg

A tapasztalat szerint, a közösségi médiás nagy takarítás a lamouros képekkel kapcsolatban akkor történik, mikor egy párkapcsolat véget ért, úgy tűnik a színésznő is ezen mehet keresztül.

Marlene egyenlőre nem nyilatkozott házasságával kapcsolatban, de azért az érdekes, hogy a férj, George Seely is törölt minden olyan képet közösségi oldaláról, amin Marlene is szerepelt.

A fáma attól hangos, a 2017-ben kötött frigy véget ért, mivel a színésznő és férje kapcsolata nagyon megromlott. A beszámolók szerint, az Ausztrál üzletember szerette volna, ha lányuk születése után a felesége kilép a rivaldafényből, túl sok nézeteltérés alakult ki köztük, ezért George-nak elege lett és elköltözött otthonról. Az egész ügy nagyon furcsa, mert nemrég még a színésznő arról beszélt, szeretnének még egy gyereket férjével, most pedig közösségi oldala tényleg a házassága megromlásáról árulkodik. 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr5715690752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása