Telenovellák Világa Magazin

Gaby Spanic és Juan Soler egy párt alkotnak: a 90-es évek telenovella csillagai képernyőn esnek szerelembe!

2022. augusztus 16. - ClaudiaTVM

Gaby Spanic és Juan Soler most először szerepelnek együtt, a két színész egy romantikus film élén kapott lehetőséget.

image_26.jpg

Gaby Spanic és Juan Soler

Az idei szezon nagyon eseménydúsra sikeredett a színésznőnek, egyik forgatás után a másikra érkezik. Épphogy befejezte a Corazon Guerrero munkálatait, máris fejest ugrik a következő projektbe.

A kifejezetten szép nézőszámmal futó Corazon Guerrero után a csillag egy valóságshow-ban is tiszteletét teszi, a Secretos de villanas-ban 5 színésznővel együtt tűnik fel.

image_2_11.jpg

Secretos de seis villanas résztvevői: Gaby Spanic, Geraldine Bazán, Sarah Mintz, Cynthia Klitbo, Aylín Mujica és Sabine Moussier.

A Paula és Paulina csillaga egy másik szerepre is igent mondott, az Amor navidad címet viselő egész estés filmre, melyben Juan Soler alakítja a partnerét.Az argentin sármőr 1993 óta hívja késértésre a nézőket, olyan feledhetetlen sorozatokban játszott, mint az Angela, Barátok és szerelmek, Lety, a csúnya lány, Időtlen szerelem, és az Emlékezz, Reina. Juan és Gaby karrierjük során most dolgoznak együtt először.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gabriela Spanic (@gabyspanictv) által megosztott bejegyzés

 

A romantikus film év végén kerül bemutatásra Mexikóban, a Lifetime műsorán. A film rendezői székében Nicolas Di Blasi foglal helyet. Az irányító mindkét színészt jól ismeri, Gaby-val A szerelem fogjai, Juan-al pedig  az Emlékezz Reina sorozatokban dolgozott.  A karácsonyi történet munkálatai már zajlanak, a színészekről napvilágra kerültek az első képek, melyekből ítélve remekül mutatnak egymás mellett. 

image_1_13.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr9717909561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása