Telenovellák Világa Magazin

Kinek sikerült jobban A mostoha mitikus jelenete? Az új változat színészei zseniálisak!

2022. augusztus 28. - ClaudiaTVM

Amikor egy klasszikus, kedvelt történet hosszú évek után újragondoláson esik át, elkerülhetetlen, hogy a régi és az új változatot összehasonlítsák a nézők. Az egybevetést A mostoha sem úszta meg.

2doasp2lifhprco6cwvr6q4bma.jpg

A feldolgozás célja nem az, hogy minden jelenet le legyen másolva, vannak azonban olyan pillanatok, melyek szinte majdnem ugyanabban a formában kerülnek újraálmodásra. Carmen Ármendaríz sorozata is kapott egy ilyen momentumot, ami szerencséjére eddig csak pozitív visszajelzéseket kapott.

Victoria Ruffo és Aracely Arambula két tehetséges színésznő. Anno Ruffo remekelt a bosszúszomjas María szerepében, az új változatban pedig Arambula brillírozásának lehetnek tanúi a nézők. A sorozat producere büszke lehet magára, elképesztően jó A mostoha feldolgozása, sőt, személy szerint nekem jobban is tetszik. A színészek fantasztikusak, Arambula mellett Marisol del Olmo játékát emelném ki. Bár én nem szeretem az ilyen összehasonlításokat, most mégis belecsöppentem. Bizony, engem sem került el a sorozat egyik leghíresebb jelenete, melyet a feldolgozásból sem hagyhattak ki.

letoltes_12.jpg

A történetben tanúi lehettek a nézők a pillanatnak, amikor a hősnő visszatért, teljes pompájában, szemtől-szemben áll ellenségeivel. Érdemes megnézni a jeleneteket, és dönteni. Szerintetek melyik sikerült jobban?

A jelenet a 2005-ös változatban így nézett ki (7:30-tól):

Így pedig az újban:

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr1417918349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása