Telenovellák Világa Magazin

Mauricio Islas öt legemlékezetesebb karaktere!

2019. augusztus 23. - ClaudiaTVM

A jóképű mexikói színész augusztus 16-án ünnepelte 46. születésnapját, ennek örömére pedig úgy gondoltam illő kicsit visszatekintenünk, felidézni milyen emlékezetes karakterek bőrében remekelt a tehetséggel megáldott, Mauricio Islas.

 

 

Islas 1992-ben kezdte karrierjét, azóta pedig filmek, telenovellák és színdarabokban kápráztatott el minket színészi képességeivel. Pályája legszebb állomásán szexbotrány miatt remegett meg lába alatt vészesen a talaj, amikor a kiskorú, Genesis Rodriguez nemi erőszakkal vádolta. A színész kemény pofonokat kapott akkoriban, barátok és színész kollégái néztek rá ferde szemmel, akkori felesége elhagyta, lányát nem láthatta. Mauricio szerencséjére kiderült ártatlansága, azóta is áldja szerencséjét, hogy az Államokban vádolták meg, így sikerült bebizonyítania, hogy semmi olyan nem történt, amivel rágalmazták. A padlóról sosem könnyű felállni, kemény csatákat vívva Islas talpon maradt.

Tovább lapozva a sármőr legemlékezetesebb pillanataié a főszerep, természetesen csak azokból a novellákból szortíroztam, amik a magyar közönség számára is ismertek.

 

 

A 2000-ben bemutatott Primer amor….a mil por hora (Első szerelem) aljas, Demian Ventura szerepében sokunk utálatát kivívta. Emlékeztek még arra, amikor elhitette Jovana-val, hogy együtt töltötték az éjszakát? Csak egy piszkos húzása a sok közül…

 

 

Hová lettek az El Manantial-hoz hasonló szép és érzelmes novellák?! Mauricio-nak egy emlékezetes gonosz után, főhősként sikerült robbannia Adela Noriega oldalán.

 

 

A sors újra összehozta Adela-val az Amor Real (Tiszta szívvel) főszerepében. Hát lehetett nem szeretni?

 

 

2004 fájdalmas időszak a színész életében, hisz ekkor volt az a bizonyos botrány, melynek köszönhetően a Szerelem foglyai (Prisionera) főszerepéből kirúgták.

 

2006-ban az Amores de Mercado (Szerelem piac) élén jeleskedett Fernando Leyra szerepében, aki kettős életet tartott fent, két nő életét terrorizálta, aztán pedig csúnyán végezte...

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr4215369568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása