Telenovellák Világa Magazin

Mario Cimarro apai örömök elé néz: a kubai sármőr izgatottan várja első gyermeke érkezését

2022. március 27. - ClaudiaTVM

A latin telenovellák vonzó színésze, Mario Cimarro megerősítette, hamarosan gólya érkezésének örülhet.

mario-cimarro.jpg

Az 50 éves sármőr és párja, Bronislava Gregusová nagy boldogsággal és izgalommal készülnek első gyermekük születésére, a szerelmesek már a kicsi nevéről is döntöttek.

Eseménydús az idei szezon a színész életében, több mint 19 év után pályája egyik meghatározó szerepét öltötte magára, jelenleg a tengerentúli nézők Juan Reyes szerepében láthatják a Pasion de gavilanes 2. évadában (A szenvedélyek lángjai). A sorozatban három fiatal felnőtt édesapját alakítja, hamarosan pedig a való életben is megtapasztalhatja, milyen az apaság. A tehetség és kedvese első gyermekük érkezésére készülnek, akinek a nevéről már döntöttek is. Ha fiú lesz a bébi, akkor Brandon, ha lány, akkor Briana nevet kapja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mario Cimarro (@mariocimarro) által megosztott bejegyzés

A szerelmesek örömében a család és barátok mellett a rajongók és pályatársak is osztoznak, a pár közösségi oldalait elárasztották, a kedves hangvitelű gratulációk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mario Cimarro (@mariocimarro) által megosztott bejegyzés

Azt tudtad, hogy Mario Cimarro első felesége az Édes dundi Valentina bájos színésznője, Natalia Streignard volt? Ha kíváncsi vagy, mi történt az elmúlt években a színésznővel, ide kattintva megteheted.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6117791052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.03.28. 22:42:32

"a Kubai sármőr"

Bocsánat a nyelvtannáciskodásért, de a "kubai" szó melléknév, s mint ilyen kis kezdőbetűvel írandó.
süti beállítások módosítása