Telenovellák Világa Magazin

Változás! Hosszabb lesz a Rubi remake!

2019. szeptember 22. - ClaudiaTVM

Ahogy arról oly sokszor szó esett az oldalon, a Televisa a Fábrica de suenos-al újra álmodja az álomgyár 12 régi nagy klasszikus novelláját, mai kornak megfelelően, történetben és minőségben. Ezek az adaptációk jóval rövidebbek, 30 epizód fölé nem mehetnek. Az eddig leforgatott szériák ennek megfelelően készülnek(készültek), de a soron következők, és amelyeknek még tart a munkálata hosszabbak lesznek. Ez annak köszönhető, hogy Patricio Wills-t lecserélték a Televisa-nál, helyét Jorge Eduardo Murguía vette át, aki változásokat hozott érkezésével. Első lépései közt szerepelt, hogy a hagyományos hosszabb melodrámákat helyezi előtérbe, ez pedig a Fábrica de suenos alatt készült feldolgozásokat is érinti, melynek célja pont az amerikai szériák tempója lett volna.

 

Mivel még a Rubi remake forgatása tart, Murguía döntésének következtében 60 epizódos novellára számíthatunk, pedig eredetileg 25 részből állt volna az adaptáció.

camilia_sodi_rubi.jpg

Camila Sodi a Rubi feldolgozás főszereplője.

Hogy mit szól mindehhez a stáb arról nincs információm, ahogy arról sem, hogy reagált Camila Sodi a tervezetnél hosszabb munkához. Sodi ugyanis a Rubi felvételeinek befejeztével rögtön ment volna vissza a Telemundo-hoz, hogy rögzítse a Falsa identidad 2. szezonját. A legfrissebb hírek szerint a Telemundo nem tud Sodi-ra várni, új színésznőt keresnek a Falsa identidad 2. évadának élére.

 

És ti mit szóltok? Jó ötletnek tartjátok a hosszítást, vagy a rövidebb feldolgozás jobban tetszett volna?

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr3515369596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gábor Tatár 2019.10.17. 07:03:15

Természetesen a hosszabb feldolgozás a nyerő. Egy 100 rész feletti sorozatot képtelenség 25 részbe sűríteni. A 60 rész már elfogadható, hisz régen, a 80-as, 90-es években is akadtak 100 rész alatti novellák, de nem 20-30 részes törpesorozatok
süti beállítások módosítása