Telenovellák Világa Magazin

„Soltero con Híjas”: Hétfőn kezdés!

2019. október 25. - ClaudiaTVM

A romantikus komédiák mestere, Juan Osorio ismét egy szerethető, könnyed, de annál nagyobb érzelem töltetű telenovellával jelentkezik.

A „Soltero con Híjas” történetében Nicolas Contreras (Gabriel Soto) és Victoria Robles (Vanessa Guzman) életébe nyerhetünk bepillantást. Ők ketten tűz és víz, egymás tökéletes ellentétei. Nico nem hisz a házaságban, igazi nőcsábász, a könnyed kalandok teszik ki életét. Victoria családot szeretne, legnagyobb álma, hogy édesanya legyen, betegsége miatt azonban ez az álom nem valósulhat meg, esküvője előtt a vőlegénye is elhagyja. A sors furcsa fintora, hogy Nico és Victoria mégis egymásra talál.

Osorio új sorozatában Gabriel Soto laza erkölcsű férfi szerepében lesz látható, akinek élete nővére és sógora halála után teljesen megváltozik, mivel ő lesz a gyámja árván maradt unokahúgainak. Gabo karaktere félve vág bele a nevelőapa szerepébe, amire aztán hamar ráérez. Szomszédját Vanessa Guzman alakítja, akivel ki nem állhatják egymást, a három unokahúgnak köszönhetően Ámor nyila célba ér, sok mókás és szívmelengető pillanat vár a mexikói (Las Estrellas műsorán) nézőkre hétfőn, akkor startol ugyanis az újdonság.

Osorio szereposztása szuperül sikerült, Soto és Guzman mellett olyan kiváló csillagoknak jutott hely, mint: Pablo Montero, Irina Baeva, Carlos Mata, Maria Sorte, Laura Flores, Laura Vignatti, Mayrín Villanueva, René Strickler, Mauricio Arriaga, hogy csak néhányukat említsem.

A prezentáció is megvolt tartva a héten, ahol a média képviselői megismerhették a novella karaktereit, és megnézhettek egy hosszabb előzetest, amit most itt ti is csekkolhattok. Az oldal face oldalára pedig a sorozat promo képei is felkerülnek még ma, szóval, érdemes oda is ellátogatni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr7415369618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nikov 2019.10.26. 18:40:39

Egyetlen (fontos) dolog nincs a cikkben, pedig jó lenne tudni annak, aki hétfőn elkezdi a telenovella követését: a csatorna, ahol ez nézhető lesz...

TVM-Claudia 2019.10.26. 19:01:55

Kedves nikov, említve van a cikkben, hogy Mexikóban lesz a premier! Azt ugyan nem írtam oda pont most ennél a cikknél, hogy a Las Estrellason

nikov 2019.10.26. 19:14:36

Köszi! Utólag került bele ez az infó?

Éva-Iván Moldoványi 2019.10.26. 19:35:34

Melyik TV csatornán nézhető? Köszönöm

TVM-Claudia 2019.10.26. 20:14:07

Kedves Éva, benne van a cikkben, hogy Mexikóban lesz a sorozat!

TVM-Claudia 2019.10.26. 20:14:44

Már ott volt!
süti beállítások módosítása