Telenovellák Világa Magazin

„Quinceanera”: Ők lesznek az új változat csillagai!

2019. szeptember 07. - ClaudiaTVM

A Fábrica de Suenos-nál nagyon belejöttek a régi nagyágyúk újításába, oly annyira, hogy az 1987-es Quinceanera adaptálásának munkálatai is elindultak. Méghozzá elég nagy iramban, a szereposztás fő karakterei szépen alakulnak!

Carla Estrada nevével mindig is gyöngyszemek készültek, ilyen volt annak idején a „Quinceanera” melynek története nagy botrányt kavart a maga idejében. A sztori középpontjában két kamasz barátnő állt, akiket Adela Noriega és Thalia keltettek életre. Tanúi lehettünk a 15 éves lányok minden örömének és bánatának, olyan problémákat érintett Estrada sorozata, mint a nem kívánt terhesség... Pedro Damián 2000-ben elővette a novellát és saját szájíze szerint adaptálta, majd 2012-ben Damián újabb feldolgozást készített a sztoriból, ami finoman fogalmazva is sótlanra sikerült.  Az újabb remake elkerülhetetlen, a csapó októberben csattani fog, a premiert pedig jövőre várhatjuk.

Ahogy már említettem a gárda majdnem teljes. A sorozat ifjú titánjai Danilo Carrera és Vadhir Derbez lettek, nagyobb nevek közül Nailea Norvind és Alejandra Barros részvétele lett megerősítve. Barros nemrég a Telemundo-hoz igazolt, de nem egy hosszú életű szerződést kötött a céggel, ezt a témát egy másik cikkben kicsit jobban érintem majd.

 

20180612060000_danilo_carrera_asegura_que_entre_a.jpg

Danilo Carrera

 

És a lányokat ne feledjem! Az ifjú hősnők szerepére Ela Velden-t és Macarena Achaga-t választották. Achaga-n kicsit meglepődtem, hisz ő a rémes 2012-es változatban is lehetőséghez jutott. Na, de mivel a csillaga most olyan szépen ragyogásnak indult, talán mégsem kéne úgy meglepődnöm.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr8715369586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása