Telenovellák Világa Magazin

Botrány! William Levy családi drámájába a rendőrök is bekapcsolódtak

2024. április 22. - ClaudiaTVM

Se veled, se nélküled. A telenovellák szívtiprója, William Levy 20 éve él viharos kapcsolatban Elizabeth Gutiérrez színésznővel, akivel két közös gyermeket nevelnek. A pár magánélete körül mindig is sok volt a találgatás. Két gyerek ide vagy oda, Levy sosem vette feleségül Gutiérrezt, most pedig talán végleg elválnak útjaik.
william-levy-biography-facts-life-story-2.jpg
A párosról sokféle rossz nyelvek által gyártott pletyka tombolt a közösségi médiában, és különböző magazinok oldalain. Sokszor elváltak útjaik, majd a gyerekek miatt újra és újra megpróbálták felépíteni kapcsolatukat.

A párost sokszor lehet együtt látni a közösségi médiában. Közös képeiken mindig nagy a mosoly és a szeretet, de ez sokszor csak a látszat. Egyrészről a gyerekeik miatt, másrészről, hogy elhallgattassák a pletykákat. Jelenleg is nagy a feszültség köztük, mégis a minap együtt látták őket fiúk baseball meccsén, ahol tartották magukat, nem estek egymásnak.

17131117289580.webp

Se veled, se nélküled. William Levy nagyon megharagudott gyerekei anyjára.

Mi lehet a gond?

Hosszasan lehetne sorolni. Többen úgy gondolják, hogyha a színésznő annak idején nem esik teherbe második gyermekükkel, akkor Levy elhagyta volna. A két gyerek túl erős lánc, amikor pedig Levy már nem bírta, jött a mosolyszünet, majd újra a családi nyomás és a közös élet újraépítésének próbálkozása. Legutolsó újrakezdésüknél még terapeuta és lelkipásztor segítségét is igénybe vették. Ám ez sem segített. A közeli ismerősök elmondása szerint Elizabeth William nélkül is eljárt a találkozókra, ahol csak az ő álláspontját mesélte a szakembereknek, ami nem tetszett Levynek, hisz így olyan helyzetben találta magát, ahol ő a rossz fiú, a gyerekek anyja pedig a mártír.

william-levy-elizabeth-gutierrez_7230498_20240414165122.jpg

És most megint Levy a rossz fiú. Na, de miért is? A pár már külön él. Levyhez pedig egyik este váratlan látogatók érkeztek, 14 éves lánya és annak unokatestvérei. Kailey pár ruháját akarta elvinni a házból, de a dolgok eldurvultak. A kamasz, majdhogynem rá akarta törni az apjára a hálója ajtaját, hogy számonkérje rajta, kivel tölti az éjszakát, mert ő női hangokat hall a szobából, és tudni akarja, ki az. Levy elállta a lánya útját, mondván a magánéletéhez semmi köze, tisztelje. Kaily közben az anyját is felhívta telefonon, hogy értesítse, hogy az apja nővel van. A hisztériára a rendőrség is megérkezett. A hatóságok elmondása szerint kész őrület, ami a családi házban zajlott, még az is szóba került, hogy Levy bántalmazta a lányát. Természetesen ez nem igaz, a színész csak elállta az útját, hogy a hálójába nem mehet be, mert a magánéletéhez nincs köze.

william-levy-y-elizabeth-guti-rrez.jpg

Családi pillanat.

Aztán jött a folytatás. Levy napokkal később hívta a lányát telefonon, aki nem reagált a hívásokra. Ezért a színész telefonált a rendőrségnek, hogy jelezze, nem tud semmit a lányáról, a gyerek anyja pedig nem beszél vele. Levy végül elment exéhez, ez persze óriási vitát okozott. Szó szót követelt, egymást szapulta a páros. Hogy még kacifántosabb legyen a történet, azóta Gutiérrez már nyilatkozott, természetesen a saját meséjét regélte, ahol ő és a lánya az áldozat. 

willevy-356798104-286242570531264-4897926260969880672-n-64a275ade8401.jpg

William Levy és lánya Kaily.

A rendőrségi jelentés is nyilvánosságra került. A színésznő nyilatkozata alapján Levyről olyan hírek keringenek, hogy valamilyen illegális szert szed, aminek a hatására agresszívan támadt gyerekei anyjára. A nyilatkozatból az is sejthető, hogy anyagi gondjai lehetnek Levynek, mivel Elizabeth azt hangoztatta, hogy ő és a gyerekek abból élnek, amit a nő a családjától kap.

-640-0-5d092cf1acbb2.png

És mit reagál mindezekre Levy?

Egyszerűen semmit, unja már az egészet. Csak annyit tett közzé a közösségi médiában, hogy neki is megvan a története, de ő soha nem mondana a gyerekei anyjáról rosszat, mivel nem szeretné a gyerekeket kellemetlen helyzetbe hozni. A pár ugyan nem beszél egymással, de hetente összefutnak elsőszülöttjük, Christopher edzésein, ahol egymásra se néznek.

És a gyerekek?

A fiúk igyekszik kimaradni mindenből és jó kapcsolatot ápolni a szüleivel. Levy lánya most haragos, hol jóban vannak, hol nem. A napokban közzétette közösségi oldalán, hogy 2 hónapja szerelmes. Elizabeth nyilatkozatából ítélve a lánygyermek jobban részt vesz a szülők közt zajló vittában, mivel Ely letiltotta Levyt, így sokszor a lányuk mobiljára küldi az üzeneteket.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr8118387623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása