Telenovellák Világa Magazin

Ana Brenda őszintén beszélt arról, hogyan vált az amerikai álom rémálommá!

2019. október 20. - ClaudiaTVM

A Televisa színeiben nevelkedett tehetséges mexikói telenovella színésznő, Ana Brenda Contreras 2018-ban olyan lehetőséget kapott, amiről minden színésztársa áhítozik.

ana_brenda_actuaci_n.jpg

Teresa, Megkövült szívek (La que no podia amar), Maricruz (Corazon Indomable), Veronica aranya (Lo imperdonable) és a Por amar sin ley szereposztásában remeklő díva, 2018-ban elhagyta a Televisa-t és a szülőföldjét, hogy az Egyesült Államokban szerencsét próbáljon. Ana Brenda a Dynasty amerikai szappanopera 2. évadjában az egyik főkaraktert, Cristal Jenning szerepét kapta meg köszönhetően Nathalie Kelley-nek, aki kiszállt az 1. évadból. Ez a lehetőség óriási volt Contreras számára, The CW nézői előtt is bemutatkozhatott, másfajta kapuk előtt kopogtathatott, hogy az amerikai álmot megvalósítsa, amiről oly sokan álmodoznak a színész szakmában.

A színésznő idén bejelentette nem szeretne tovább a szereposztáshoz tartozni, kilép, a 3. évadtól ne számítsanak a részvételére. Természetesen ahogy ilyenkor szokás a spekulációk beindultak, sokakat foglalkoztatott a kérdés, miért hagyhatta ott Ana Brenda a vágyott sorozatott? Választ nem kaptunk. Ana honvágyra célozgatott, arra pedig mindig gondosan ügyelt, hogy a CW gárdáját kedves jelzőkkel illesse, valami azonban mégsem volt tiszta.

Ana nemrég tiszta vizet öntött a pohárba, egy interjúban elmesélte, hogy élete legnagyobb illúzióját ment az ígéret földjére megvalósítani, ami egyhamar rémálommá vált számára. Egyedül érezte magát, gyászolta édesapját, véget ért a szerelme Ivan Sanchez-el, nem tudott beilleszkedni, idegennek érezte magát, ezek az érzések pedig folyamatos pánikrohamokat és depressziót idéztek elő nála. Nem bírta tovább a ránehezedő lelki nyomást. Ana azt sem tagadja, a Dynasty felvételei alatt sok nehézséggel találta magát szemben. Amikor pedig eljött nála az a pont, hogy egyáltalán nem volt boldog felkellet magának tennie a kérdést, tényleg ez az amiről álmodozott? A választ meglelve döntött és visszatért hazájába. A szép színésznő a lelki gyógyulására koncentrál, de nem szándékozik visszavonulni, várja a megfelelő szerepet, ami boldogsággal fogja feltölteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr7415369610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása