Telenovellák Világa Magazin

Kezd az évet Thalia klasszikus telenovellájával!

2020. január 04. - ClaudiaTVM

Régi kedvenc ismétlésével készül a TV2 telenovella csatornája, az Izaura TV. A szappanoperákra szakosodó csatorna próbálja színesen tartani a kínálatot, ázsiai, török, német és a jó öreg klasszikus mexikói novellák is megtalálhatóak a kínálatban. Premierek és ismétlések váltják egymást az Izaura TV-n, az adó az elmúlt időben különösen jól választotta meg, mely régi darabokat kapják elő a szekrényből és küldik újra képernyőre. A Vadmacska, Édes dundi Valentina ismétlése jól sikerült, hamarosan, egészen pontosan január 6-án érkezik Thalia egyik leghíresebb novellája, a María la del barrio ismétlése, amit a hazai nézők Maria címen ismerhetnek.

maria_la_del_barrio_maria_do_bairro_4.jpg

A kultikus sorozat Angelli Nesma vezénylése alatt készült, 1995-ben volt a premier, hozzánk 2001-ben jutott el a sorozat, hódította meg a magyar közönség szívét. Novella kedvelők körében a sorozat ismétlése régóta kívánság volt, ami idén megvalósul. A Televisa híres darabjában olyan jól ismert arcok várnak régi és új nézőkre mint, Fernando Colunga, Itatí Cantoral, Ludwika Paleta, Osvaldo Benavides, Hector Soberon, Carmen Salinas, Ana Patricia Rojo, hogy csak néhányukat említsem.

 A sorozat ismétlése hétköznap esténkét 22.00-tól, illetve az epizódokat délelőtt 10.00-tól is meglehet tekinteni.

A sorozat rövid ismertetője: María egy szerény, szegénységben felnőtt lány. Otthonából hiányoznak a megélhetés szükségletei, ezért guberálnia kell a város szeméttelepein. Bár társadalmi helyzete alacsony, a lány nem veszíti el szimpátiáját, optimizmusát, és emellett szép is. Keresztanyja, Casilda kiskora óta vigyázott rá, erkölcsi értékeket és szerény nevelést adott neki. Amikor Casilda meghal, María egyedül marad, egyetlen támasza Honorio atya, aki otthont szerez neki: a milliomos Don Fernando házát. Beköltözése után Maríát megveti Victoria, Don Fernando felesége, és idősebbik fia, Luis Fernando. Az utóbbi egy felelőtlen fiatalember, aki mivel nem tud María felett uralkodni, úgy dönt, hogy szórakozásból udvarolni kezd neki, anélkül, hogy el tudná képzelni, milyen következményekkel jár a kapcsolat. Soraya nagyon erős ellenfél María számára, aki képes bármilyen cselre, hogy feleségül mehessen Luis Fernandóhoz. Soraya Victoria bátorítására hazugságokkal és rágalmakkal akarja kompromittálni a gazdag fiút. María és Luis Fernando eltökélik, hogy boldogok lesznek, ennek ellenére mindkettejükre kemény próbák várnak, és le kell győzniük az útjukban álló akadályokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr7015393792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása