Telenovellák Világa Magazin

Arturo Peniche élvezi a nagypapa szerepet

2020. február 23. - ClaudiaTVM

Sonadoras - szerelmes álmodozók, A betolakodó, Paula és Paulina és még számos emlékezetes novella, amiben a karizmatikus színész szerepelt. Az 57 éves színész veterán a telenovellák világa legkedveltebb színészei közé tornászta fel magát. Szakmai sikerei mellett példás magánélete miatt is kivívta a tiszteletet, 37 éve boldog házasságban él, két gyermek és két kisunoka büszke papója.
a54305e98f9a08d3267c459d35a3510d.jpg

A színészmesterséget fia, Brandon Peniche tovább folytatja, apja tehetsége és sármja visszaköszön mozzanataiban. Arturo Peniche ma is aktív, naptárja zsúfolt, a legboldogabb azonban akkor, ha kisunokáival lehet. A színész nemrég legkisebb unokájával, Alessiával osztott meg közös képet, amiről csak úgy sugárzik a szeretet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lo más hermoso de mi vida, la continuación de mi ser en este hermoso planeta �� #abueloseternos #amor

Arturo Peniche (@arturopenicheof) által megosztott bejegyzés,

 

Alessia a színész második unokája, fia Brandon, és felesége Kristal Cid első gyermeke, a kicsi anyai nagymamája szintén a telenovellák világa ismert csillaga, Sharis Cid színésznő. A kis Alessia igazi művész családban fog felnőni, nem is fogunk meglepődni, ha ő is a színészetet választja majd mesterségének.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr5315487948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása