Telenovellák Világa Magazin

Ana María Orozco nyilatkozott az új Betty-ről

2019. augusztus 01. - ClaudiaTVM

A Kolumbiaiak büszkesége, Ana María Orozco 1999-ben hódította meg a telenovellák világát, amikor elvállalta a Betty, a csúnya lány főszerepét. A nem épp szemet gyönyörködtető külsővel megáldott lány története nem csak a latin romantikus novellák kedvelőinek körében aratott óriási sikert, még a műfajtól óckodókat is sikerült tévé elé ültetnie.

Fernando Gaitán tollából származó novella népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, hogy számos adaptáció készült a rút lány megpróbáltatásaiból. A legújabb feldolgozás a Telemundo égisze alól kaptuk, Elyfer Torres és Erick Elías főszereplésével.

Elyfer Torres nehéz feladatba vágott mikor Betty cipőjét magára húzta, hisz a híres karaktert előtte jó pár színésznő vitte sikerre. Elég csak az eredeti mű hősnőjére, Ana María Orozco-ra gondolni. A többiek sem voltak rosszak, de a kolumbiai színésznő játéka volt az igazi. Legalábbis szerintem.

Egy feldolgozás élén sosem egyszerű dolog helytállni, az új csillagban biztos ott motoszkál a kérdés, vajon az elődje elégedett az alakításával? Úgy gondolom ehhez hasonló kérdések Elyfer Torres fejében is felmerültek.

Nemrégiben egy újságíró feltette a nagy kérdést Ana María Orozco-nak, mi a véleménye a Telemundo csúnya lányáról. Orozco a tőle megszokott kedvességgel válaszolt, elárulta, habár nagyon keveset látott az új feldolgozásból, de amit el csipet az nagyon tetszett neki. Elyfer-ről is szót ejtett, röviden megjegyezte, szereti játékát, nagyon szépen hozza a karaktert. Elyfer ennél nagyobb dicséretet nem is kívánhatott volna.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr4415369552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása