Telenovellák Világa Magazin

Betty, a csúnya lány visszatér! A világhírű szappanopera 20 év után folytatódik!

2023. július 07. - ClaudiaTVM

Fernando Gaitán mesterműve 1999-ben került bemutatásra, tarolta le a világot. A kolumbiai sorozat számtalan sikert tudhat a magáénak, még a Guinness rekordok könyvébe is bekerült. Ez az a novella, melyből a legtöbb adaptáció készült, van a világnak indiai, kínai és spanyol csúnya lánya is. Most pedig folytatódik a történet az eredeti szereposztással!


image_4.png

Betty, a csúnya lány folytatása az Amazon Prime-re érkezik 2024-ben. A sorozat munkálatai már elkezdődtek.

Napjainkban a telenovellák világa nem kis átalakuláson esett át. Az online streaming bizony hatással van a műfajra. A Netflixen és az Amazon Primeon is találni latin sorozatokat, amik ugyan modernebbek, mint a hagyományos telenovellák, mégis a szappanoperák közé sorolandók. A piacon a törökök is megjelentek, olyannyira népszerűek, hogy a latin közönség is szívesen nézi ezeket az alkotásokat, és akkor még ott van a sok-sok feldolgozás. És új recept is megjelent a piacon, amit a Telemundo sikerre is vitt, a Televisa pedig megpróbálta lemásolni. Ez pedig a régi kedvencek folytatása. A dél királynője, Csajok, szilikon, ez lesz a Paradicsom, A szenvedélyek lángjai és A könnyek királynője is több év kihagyás után folytatást kapott.

A nagy visszatérések örömére nemrég robbant a bomba, hogy a világ legkedveltebb szappanoperája, a Betty, a csúnya lány története is újra képernyőre kerül. A produkcióban újra láthatjuk Ana María Orozco-t és Jorge Enrique Abello-t, na meg a többieket. A sorozat folytatása az Amazon Prime-ra érkezik 2024-ben.

betty_hatter.jpg

Miről szól a folytatás?

Betty és férje, Armando Mendoza életébe nyerhetünk bepillantás. Láthatjuk őket szülőként, és persze a családi vállalat is színtér lesz…

image_1_3.png

Ana Maria Orozco újra ikonikus karaktere bőrében lesz látható.

Annak idején, amikor Betty véget ért, rá nemsokra érkezett az Ecomoda, ami szintén a történetet vitte tovább 26 epizód erejéig. Ebben a sztoriban Betty és Armando már szülők, kapcsolatukat számos galiba teszi próbára, és persze a cég ügyei, a mellék karakterek sorsa vitte előre a történetet. Ha így nézzük akkor a 3. évad érekzik 2024-ben.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr1818162198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása