Telenovellák Világa Magazin

Sandra Echeverría újabb megmérettetés előtt áll!

2019. augusztus 10. - ClaudiaTVM

Még bemutatásra sem került a Paula és Paulina legújabb feldolgozása, melynek élén Sandra Echeverría-t láthatjuk majd, a színésznő máris új munkájára készülhet.

 

 

Sandra a klasszikus novella remake után ismét Carmen Armendariz produkcióban lesz látható. Armendariz egy jó ideje megkapta a zöld utat, hogy egy mini széria keretében képernyőre vigye a mexikói mozi aranykorának dívája, María Felíx életét. A bioszéria hősnőjének szerepére sokáig Ximena Navarrete tűnt a legesélyesebbnek. Navarrete 2010-ben elnyerte a Miss Universe szépségverseny koronáját, külső adottságai miatt Armendariz (és persze a közönség) örömmel látta volna a legenda szerepében. Időközben Susana Gonzalez is képbe került, majd jött egy kisebb csend a produkció körül, hisz Armendariz a Paula és Paulina feldolgozásra koncentrált. Az adaptáció élére Sandra Echeverría került, aki nagyon megosztja a közönséget, nézve a telenovellás oldalak aktív kommentelőinek véleményét, nem örülnek a színésznő választásának, akit finoman fogalmazva még egykarakteres színésznőnek sem tartanak jónak, nem még kettőnek! Közharag ide vagy oda, az infornovelas értesülései szerint Armendariz döntött María Felíx szerepét illetően. Választottja nem más, mint Sandra Echeverría.  A közönség természetesen már reagált is Echeverría választására, szó szerint forrnak az indulatok.

És ti mit gondoltok? Milyennek látjátok képzeletben Sandra-t a legendás színésznő, María Felíx szerepében?

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr9715369560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása