Telenovellák Világa Magazin

Aracely Arambula nyitott a társaság váltásra!

2019. szeptember 22. - ClaudiaTVM

Legalábbis erre enged következtetni döntése, ugyanis a tehetséges színésznő nem kötött kizárólagos szerződést a Telemondo-val, ez azt jelenti, a jövőben más társaságok is bejelentkezhetnek érte.

Az egykori szerelmes álmodozó 2013-ban igazolt a Telemundo-hoz, olyan siker szériák élén fürdött a sikerben, mint az örökség (La Patrona), Lucia – a sors üldözöttje (Los Miserables), La Dona, és vendégszereplőként a cég zászlóshajója, az El senor de los cielos történetében is feltűnt La Dona-as karakterével.

Nemtúlzás azt állítani a szépséges Aracely Arambula a Telemundo királynője lett, sorozatai óriási sikerrel futottak, a La Dona népszerűsége olyan nagy volt, hogy a társaság folytatás mellett döntött, hamarosan számíthatunk a 2.évadra, amit még be sem mutattak ennek ellenére felmerült lesz 3. szezon is.  Mi azonban most maradjunk a jelennél! A Telemundo kizárólagos szerződést tolt a színésznő orra elé, amit Arambula nem írt alá. Még pedig azért, mert nyitott más cégek ajánlatára. Ha kapna egy olyan szerepajánlatott, amibe beleszeret, nem akarja, hogy az a becses szerződés művészileg az útjába álljon. Nem is kellett sokáig várni, a Televisa, ahol karrierjét kezdte két nagyszabású remake élére csábítja. Az egyik ajánlat a Colorina, a másik a La Madrasta élére szól. Mindkét novella adaptáció igazi álom, kíváncsian várjuk mit hoz ez a döntés Aracely Arambula karrierjében.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr3515369594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása