Telenovellák Világa Magazin

Eugenio Derbez érzelmes posztban emlékezett édesanyjára

2019. november 17. - ClaudiaTVM

Eugenio Derbez neve nem mond sokat a telenovellák világában. A színész, komikus nem szappanoperákban szerezte meg hírnevét, egyéb tévésprodukciókban, például a rém rendes család mexikói változatának kiagyalója és főszereplője, illetve sikerült humorával bebetonoznia magát az amerikai filmiparban, olyan erőltetett és szerintem ízléstelen vígjátékok főszerepében, mint az Átejtve, Hogyan legyél latin szerető és hasonlók. Derbez nem rajong a novellákért, pedig jelenlegi neje Alessandra Rosaldo is Televisa színésznő, felnőtt csemetéinek is köze van a novellákhoz, illetve exe az egyik legkedveltebb novella csillag Victoria Ruffo, de a telenovellás kötödés ennyivel nem merül ki. Derbez édesanyja a legendás Silvia Derbez, aki nemcsak a mexikói filmek világában remekelt, telenovellákban is elrabolta a nézők szívét. Silvia nekünk magyaroknak sem ismeretlen, láthattuk A betolakodó (Sagrario Vargas) és Paula és Paulina (Dona Chavela) szerepeiben.

aai4q8z.jpg

Eugenio mindig is imádta édesanyját, a napokban emléke előtt tisztelegve egy régi képet osztott meg gyönyörű anyukájáról. A rajongói imádták a posztot, többen felfedezték Derbez kisebbik lánya, Aitana a nagyi szépségét örökölte.

Ugye milyen szép nő volt Silvia Derbez?

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr7815369638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása