Telenovellák Világa Magazin

A király visszatért! Fernando Colunga ismét az anyagyártó égisze alatt remekel

2024. január 04. - ClaudiaTVM

A mexikói telenovellák királya, Fernando Colunga 2023-ban visszatért a Televisa-hoz, hogy eljátssza a misztikus sorozat, az „El maleficio” főszerepét.

image_2_14.jpg

A telenovellák legnagyobb sármőre, Fernando Colunga olyan sikersorozatokkal lopta magát a nézők szívébe, mint az Esmeralda, Paula és Paulina, María la del Barrio, hogy csak néhány örök klasszikust említsek.

Colunga 1988-óta a Televisa színeiben hódított, aztán 2020-ban társaságot váltott és a Telemundo-hoz igazolt. Tervek szerint a Malverde: el santo patrono főszerepében debütált volna az amerikai székhelyű társaságnál, ám ez meghiúsult. Természetesen nem maradt munka nélkül a színész az elmúlt években, láthattuk a 2022-es el secreto de la familia Greco főszerepében, illetve leforgatott egy Monte Cristo sztorit, az El Conde: Amor y honor-t.

image_3_10.jpg

Fernando Colunga és Marlene Favela.

A színész 2023-ban ismét a Televisa égisze alatt találta magát, és egy legendás adaptációra, az El maleficio főszerepére mondott igent, mely eltér a szokásos telenovelláktól, hisz ez a történet tele van misztikus, már-már sötét elemekkel. Az adaptáció Jose Alberto Castro felügyelete alatt készült, Colunga mellett pedig Marlene Favela, Julián Gil, Jacquelina Andere, Sofia Castro, Alejandro Ávila, Adrian Di Monte és Jessica Coch is szerepet kapott. A sorozat 2023 november 13-án mutatkozott be a Las Estrellas műsorán, jelenleg is fut.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr2318295337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása