Telenovellák Világa Magazin

Giselle Gonzalez jövőre török sorozat adaptációjával jelentkezhet

2019. november 17. - ClaudiaTVM

Az elmúlt évek legnagyobb robbanása a telenovellák világában Giselle Gonzalez, aki producerként olyan nívós, kiemelkedő alkotásokat pakolt az asztalra, mint Yo no creo en los hombres, La Candidata, Caer en tentación, és az idei Cuna de lobos feldolgozás.

Gonzalez a megosztó hangulat ellenére, amit utolsó munkájával a Cuna de lobos adaptálásával okozott, nem szándékozik pihenőt tartani, jelenleg elkezdte számításba venni lehetőségeit, mi lehetne a következő project, amivel jövőre jelentkezhet. A legfrissebb pletykák szerint a producernő ismét feldolgozást szeretne készíteni, méghozzá egy török novellát, ami kis hazánk tévé képernyőire is eljutott Piszkos pénz, tiszta szerelem címen.

5_2.jpg

A sztori a következő: Ömer élete irigylésre méltóan alakul, munkahelyén kitüntetik, eljegyzésére készül. Elif szintén úszik a boldogságban, e két ember sorsa egy végzetes estén találkozik és mindent megváltoztat.

Gonzalez még nem kapott zöld utat a remake megvalósításához, ennek ellenére a találgatások megkezdődtek, kik lehetnének az adaptáció főszereplői.

Vélemények? Ti szívesen megnéznétek a sorozat mexikói változatát, vagy inkább eredeti történetet vártok Gonzaleztől?

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr7515369640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása