Telenovellák Világa Magazin

Két új mexikói sorozat is érkezik a TV2 műsorára! A csatorna Rosy Ocampo és Salvador Mejía alkotásait hozza el a magyar rajongóknak!

2024. április 21. - ClaudiaTVM

Hamarosan két új latin-amerikai produkciónak örülhetnek a szappanoperák kedvelői, olvasható a TelevisaUnivision oldalán.

252927728-419877329713550-4321825510793286827-n.jpg

Angelique Boyer és Sebastian Rulli új sorozat is érkezik idén a TV2 műsorára.

A világ vezető spanyol nyelvű média- és tartalomszolgáltatója, a TelevisaUnivision új szezrződés kötött a TV2 médiacsoporttal, ami annyit jelent, hogy még idén két új Televisa novellát mutat be a társaság hazánkban. Az egyik sorozat a Vencer el pasado, a másik pedig a Vivir de amor.

A sorozatok bemutatásáról egyelőre pontos információval még nem tudok szolgálni, annyi biztos, hogy idén sor kerül rájuk. Nagy eséllyel a TV2-ön lesz a premier, de az is megeshet, hogy a TV2 csoport valamelyik kisebb csatornáján lesznek majd láthatóak a sorozatok.

Mit lehet tudni a sorozatokról?

Mindkettőről olvashattatok már az oldalon, így talán nem annyira ismeretlen számotokra, ha mégis, akkor most felfrissíthetitek az emlékeiteket. Kezdjük is!

Vencer el pasado

Rosy Ocampo bábáskodása alatt készült sorozat 2021-ben lett bemutatva. Ez az alkotás a Vencer család tagja, ami 2019-ben indult útjára. Ocampo azzal a merész húzással állt elő 2019-ben, hogy olyan sorozatot készít, aminek történetében négy nő kapja a főszerepet, aktuális, hétköznapi problémákkal kell megküzdeniük, amik olykor felkavaróak. Az első novella, a Vencer el Miedo volt, amelyben Paulina Goto volt a hősnő. Itt azonban nem állt meg Ocampo, a következő esztendőkben újabb Vencer sorozatokat készített, új szereplőkkel, de ezek az alkotások mind összekapcsolódnak, mert egy univerzumban játszódnak, így a már megismert karakterek is visszatérhetnek, fontos szerepet kaphatnak az aktuális történetben. Szerintem ezek a sorozatok az utóbbi évek egyik ékei, akármilyen szemszögből is nézzük. A történetek erősek, a színészi játék tökéletes.

mv5bztzjmty4odctmzvlos00mzbjlwezm2utnzllzjfjndm3ztfhxkeyxkfqcgdeqxvymjy3nje4mw_v1.jpg

A Vencer el pasado hősnői: Ana Paula Martínez, Arantza Ruiz, Erika Buenfil és Angelique Boyer.

A Vencer család második fejezete, a Vencer al desamor - Viharos szívek címen a TV2-ön is bemutatásra került. Idén érkezik a következő felvonás, a Vencer el pasado, ami sorban a harmadik. Ebben a történetben is négy hősnőt kapunk: Angelique Boyer, Erika Buenfil, Arantza Ruiz és Ana Paula Martínez személyében.

A sztori a közösségi média veszélyeire összpontosít. Renta Sánchez Vidal (Angelique Boyer) épp esküvőre készül. Lánybúcsúján egy tiszteletlen férfi megcsókolja, amit természetesen valaki megörökit és feltölti a közösségi médiára. A videón úgy tűnik, Renta is benne volt a dologban, így a vőlegénye elhagyja.

letoltes_14.jpg

Carmen Medina (Erika Buenfil) tisztes családanya. Férje erőszakos ember, aki fiatal szeretőt tart olyan világban, amiben a közösségi média az úr, nem sok minden maradhat titokban. Vajon mit szól a feleség, férje hűtlenségéhez, és kamasz lányuk, Danna (Ana Paula martínez) életére milyen hatással lesz? A fiatal lány egyébként maga is aktív résztvevője a közösségi médiás életnek, ahol olyan személyiséget mutat, aminek nincs is köze igazi lényéhez.

c52cde4c74a5b5ce.webp

Mariliz Blanco (Arantza Rui) egyszerű, naiv lány. Szerelme rábeszéli, hogy mobiljával készítsen magáról pikáns képeket. Szegény lány nem is sejti, hogy ezek az intim fotók az összes ismerőséhez eljutnak, ezért mindenki őt veszi a szájára, még saját családja is.

letoltes_1_4.jpg

Vivir de amor

Salvador Mejía irányítása alatt készült sorozat 2024. január 29-én mutatkozott be a mexikói közönség előtt. A parádés szereposztással készült alkotás még mindig képernyőn van Mexikóban.

vivir-de-amor-64ff20266c9640a8b9b9ec9496184996.webp

Vivir de amor főszereplői: Gala Montes, Kimberly Dos Ramos és Emmanuel Palomares.

A történet a testvéri viszályról szól. Fridát (Gala Montes) gyermekkorában elrabolják gazdag családjától, így nem csak szeretetüket, hanem a jómódot is hiányolva nő fel szerény körülmények között. Miután Frida megszökött elrablóitól, egy fiatal házaspár talál rá, akik épp eltemették saját gyermeküket. Hogy a pár pótolja elveszett lányukat, Fridát magukhoz veszik és Rebeca néven nevelik fel. Hosszú évek telnek el, Rebeca rájön az igazságra és bosszút akar állni vérszerinti családján, amiért olyan könnyen lemondtak arról, hogy megtalálják. Első számú ellensége saját nővére, Angeli (Kimberly Dos Ramos), akit mindentől meg akar fosztani, még a szerelmétől is.

vivir-de-amor-protagonistas-2000-07727976ede3468cad3b9a1c2d5ae39f_1.webp

A Vivir de amor érkezése nem lep meg, hisz Gaby Spanic is szerepel benne, és ha ő valamibe szerepet kap, azt a TV2 nem hagyja figyelmen kívül. Az alkotásban hemzsegnek a nagy nevek. A jól ismert csillagok mellett ifjú tehetségek is brillíroznak. A főbb szerepekben Kimberly Dos Ramos, Gala Montes, Emmanuel Palomares, Juan Diego Covarrubias, Joshua Gutiérrez és Mariluz Bermúdez kapták a lehetőséget. Rajtuk kívül Gaby Spanic, René Strickler, Eugenia Cauduro is része a szereposztásnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr4018386667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása