Telenovellák Világa Magazin

Titkok és Szerelmek feldolgozás – a casting elkezdődött!

2019. november 30. - ClaudiaTVM

Jövőre is lesz remake a telenovellák világában, a Televisa falai mögött alakult Fábrica de suenos tovább folytatja a nagy klasszikusok újragondolását, ám nem az eredeti menet tervet követi a csoport, csupán néhány legendás sorozat lesz újrázva, köztük a Titkok és Szerelmek.

Carla Estrada 1998-ban készült remekműve nem csak szülőföldjén, az egész világon végigsöpört, nézők millióinak szívét hódította meg, az érzelmes történetű novella pazar gárdával nyűgözött le minket, minden szempontból nehéz feldolgozni egy ekkora volumenű sorozatott. 2010-ben Salvador Mejía megpróbálta, igencsak csábos szereposztással újra álmodta a sztorit, de ez kevés volt a sikerhez, az az adaptáció elsüllyedt.

el-privilegio-de-amar-2.jpg

Titkok és Szerelmek főszereplői: Adela Noriega és René Strickler.

Jövőre biztos jön a következő feldolgozás, melynek a castingja javában zajlik. A héten Cristina szerepére Mariluz Bermudez-t is megnézték, aki a pletykák szerint nagyon magasra tette a lécet versenytárasainak.

Alex Kaffie újságíró jó szokását megtartva ismét csacsogott, értesülései szerint a feldolgozás gárdájában Lucero Helena Rojo híres karakterébe lehelhet életet, míg Andres García sikereire Ernesto Laguardia törhet. Kaffie azt is elárulta, hogy Gabriel Soto és Carlos Ferro Victor Manuel szerepére esélyesek.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr9815369654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása