Telenovellák Világa Magazin

La Dona - Aracely Arambula hamarosan visszatér híres karaktere bőrében!

2019. december 09. - ClaudiaTVM

A Telemundo siker sorozata a La Dona jövőre jelentkezik a várt folytatással, egészen pontosan január 13-án Altagarcia Sandoval visszatér, hogy szembenézzen régi ellenségeivel és segítsen lányának.

cast-of-_la-do_a-2_-meet-the-second-season-actors.jpg

A sorozat 2017-es fináléjára mind emlékszünk, Altagarcia (Aracely Arambula) beletörődik, hogy szerelme, Saúl (David Chocarro), lányát, Monicat (Danna Paola) választja, Altagarcia Euróbába megy új életet kezdeni, Saul és Monica pedig egybekelnek. A történet befejezése után sokan úgy éreztük, nem lett méltón lezárva a sorozat, reménykedtünk benne talán okkal rendezték így a készítők, fenntartják a lehetőséget a 2. szezonnak.  Ez a teória igaznak bizonyult, idén leforgatták a folytatást, melyben a jól ismert karakterek mellé sok új arc érkezik, hogy izgalmas eseményekben legyen részünk.

Sokak bánatára az előző szezon férfi főszereplője, David Chocarro nem lesz részese a folytatásnak, a készítők úgy oldották meg a színész távolmaradását, hogy karakterét eltűntetik a sorozatból. Saúl és neje, Monica együtt harcolnak a rossz igazságszolgáltatás ellen, a nemi erőszak áldozataiért, az egyik bűnbandának nagyon nem tetszik Saúl tevékenysége, ezért lesöprik a sakkasztalról. Altagarcia fülébe eljutnak a hírek, lánya biztonságát féltve visszatér. A helyzet akkor válik igazán bonyolulttá, amikor Altagrcia lánya is eltűnik. Hősnőnknek régi és új ellenségekkel kell szembenéznie, két jó kiállású nemes szívű férfi pedig a segítségére lesz hadjárata során, akik abban reménykednek, a történet végén Altagarcia valamelyikük oldalán kezd majd új életet. Röviden ennyit lehet tudni a sztoriról, melyben új szereplőként: David Zepeda, Carlos Ponce, Patricia Reyes Spandola, Eric del Castillo, Kika Edgar, Alejandra Barros és Marisela Gonzalez is erősítik a szereposztást.

A várt második évad a napokban megkapta a hangulatos első előzetesét, amit most itt csekkolhatok.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr1415369656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása