Telenovellák Világa Magazin

William Levy visszatér a telenovellák világába!

2020. május 12. - ClaudiaTVM

A kubai sármőr 7 évvel ezelőtt szerepelt utoljára telenovellában, a 2013-as Televisa produkció, a La Tempestad főszereplőjeként rabolta el a női nézők szívét.

Levy az egyik legkedveltebb telenovella színész, a producerek örömmel dolgoznak vele, szerencsés, mert válogathat a szerepek közt, minden lehetősége megvolt, hogy az elmúlt években számos sikernovella élén varázsolja el a publikumot. A jóvágású színész azonban gondolt egy merészet és otthagyta a Televisa-t, Amerikában vert tanyát, hogy valóra váltsa legnagyobb álmát, elismert mozicsillag legyen. Panaszra nem lehet oka, lehetőséget kapott a Resident Evil: The final chapter-ben, és még néhány közepes színvonalú film szereposztásában. Sokáig úgy tűnt, a színész nem tervezi a visszatérést a telenovellák világába, legalábbis az álomgyár, a Televisa irányába nem tűnt túl lelkesnek, ám most mégis megtörtént amire oly sokan vártak, William Levy visszatér a szappanoperákhoz, méghozzá a Telemundo égisze alatt fog dolgozni.

william-levyportada-1578184275.png

A People en Espanol értesülései szerint, a kubai a Café con aroma de mujer feldolgozás főszerepét kapta meg, amit a Telemundo még idén szeretne leforgatni, a tervek szerint jövőre kerülne képernyőre a remake.

A Café con arome de mujera Fernando Gaitán mesterműve, akinek a nagy sikerű Betty, a csúnya lány történetét is köszönhetjük. Gaitán novellája 1994-ben lett bemutatva, Margarita Rosa de Francisco és Guy Ecker főszereplésével, a sorozat több briliáns feldolgozást kapott, korábban a Televisa is elővette a történet, Nicandro Díaz keze alatt született újjá a sztori: Destilando Amor - Angelica Rivera és Eduardo Yanez főszereplésével.

5.jpg

Destilando amor: Eduardo Yanez és Angelica Rivera - Hamarosan a konkurencia is újraálmodja a földeken dolgozó lány és a gazdag fiú szerelmi történetét.

A Telemundo semmit sem bíz a véletlenre

Az amerikai székhelyű sorozatgyártó társaság nem igazán szokott hagyományos telenovellákat készíteni, rég volt már ilyenre példa. Az adaptációtól sikert várnak, ezért is nagy húzás a részükről, hogy megszerezték William Levyt. A Telemundo nem vacillált sokat, már a női főszerepre is megtalálták a tökéletes színésznőt, legalábbis az eddigi hírek szerint a Csajok, szilikon, ez lesz a paradicsom Catalinajat megformáló Carmen Villalobos részvétele már biztos a feldolgozásban, nagy eséllyel a színésznő alakítja majd Levy partnernőjét a történetben.

c09isb1w8aax_t0.jpg

A két színész egyébként korábban már dolgozott együtt az El fantasma de mi noviai 2018-as filmben.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr7515686480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása