Telenovellák Világa Magazin

A Telemundo pontosít: nem Carmen Villalobos új adaptációjuk hősnője!

2020. május 14. - ClaudiaTVM

Nagy volt az öröm mikor kiderült, hogy az amerikai telenovella gyártó társaság, a Telemundo egy igazi klasszikus szappanopera történetét, a „Cafe, con aroma de mujer” sztoriját dolgozzák fel. A produkció férfi főszereplője William Levy lesz, a kubai mellett pedig a társaság büszkeségét, Carmen Villalobos részvételét erősítették meg azt sugallva, hogy Carmen lesz a remake nő főszereplője. Mára tisztázódott, hogy a szép színésznő valóban részese lesz a gárdának, tényleg főszerepben láthatjuk majd, csak ezúttal a történet aljas karaktereit fogja erősíteni, hősnőnek teljesen mást választottak.

carmen-villalobos-2014-telemundo-s-premios-tu-mundo-awards_1.jpg

Carmen Villalobos

Sokak meglepetésére a társaságnál a kolumbiai sorozatok feltörekvő csillagát, Laura Londono-t választották a főszerepre. A 32 éves színésznő karrierjében ez óriási dolog, hisz legendás karakter bőrében lesz látható, ráadásul William Levy oldalán. A színésznő eddigi legnagyobb sikerei közt a La ley del corazon említésre méltó, de ez is inkább egy közepes minőségű sorozat.

laura-londono-habitacion-hija-allegra-foto-instagram-.jpg

Laura Londono

Mit gondoltok, Laura jó választás Gaviota szerepére? És Carmen Villalobos-t milyen lesz rosszmájú karakter bőrében látni?

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr8015694968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása