Telenovellák Világa Magazin

Mi corazon es tuyo: emlékszel még a sorozat gyerekszereplőire? Így festenek ma a Televisa ifjú tehetségei

2024. március 04. - ClaudiaTVM

Juan Osorio híres romantikus komédiája, a Mi corazon es tuyo (Szerelem ajándékba) történetében megismerhettük a Lascurán csemetéket, akik bájukkal és elevenségükkel szerethetővé tették a sorozatot. A produkció 2014-ben mutatkozott be a telenovellakedvelő közönség előtt. Azok, akik nem ismernék a sorozatot, röviden annyit érdemes tudni a novelláról, hogy egy hét gyermekes özvegy és a dada románcát meséli el. A dadus egyébként kettős életet él, éjjelente sztriptíz táncosnőként ropja. A sorozat főszereplői Jorge Salinas és Silvia Navarro voltak, a gyerekeket pedig Paulina Goto, Polo Morín, Emilio Osorio, Isidora Vives, Jose Pablo Alanís, Manuel Alanís és Isabella Tena keltették életre.

descarga-1.jpeg

A kettős életet élő dada (Silvia Navarro) és a Lascurán gyerekek: Paulina Goto, Isidora Vives, Isabella Tena, Polo Morin, Emilio Osorio, Manuel Alanís és Jose Pablo Alanís.

A Televisa színfalai mögött nevelkedő kis tehetségek sokat változtak az elmúlt évek alatt, alig ismerni az ikrekre és a kicsi Luzra (Isabella Tena). A Lascurán kölykök egy része nem rég összefutott, a pillanatot természetesen megörökítették, amit most ti is megnézhettek. Hihetetlen, hogy rohan az idő!

mi-corazon-es-d522015be53f4d5cb855a307a84b36fe.webp

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr9818345719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása