Telenovellák Világa Magazin

Majida Issa újra a Telemundo-nál!

2019. július 25. - ClaudiaTVM

A „Sin senos sí hay paraíso” feledhetetlen boszorkája kis kiruccanás után ismét az amerikai telenovella gyártó társaság égisze alatt dolgozik.

majida_issa_3670497.jpg

Majida Issa három évadon keresztül brillírozott boszorka szerepében, fájó szível önszántából hagyta maga mögött a karaktert új kihívás reményében. Még idén az Imagen Television színeiben a „La Guzmán” életrajzi széria főszerepében bizonyított. A Telemundo-nál szerencsére észnél voltak, nagy vétek lett volna egy ekkora tehetség kezét elengedni. A cég főszereppel hálálta meg eddigi munkáit, egy igazán figyelemre méltó produkció élén készül a sikerre a kolumbiai tehetség.

 

A Telemundo egy újabb narkó drámával készül "Operación Pacífico". A sztorit valós események ihlették melyben Majida és Mark Tacher alakítják a főszereplőket.

A széria hősnője, Amalia Ortega rátermett szövetségi ügynök, személyes célja, hogy elkapja az egyik legveszélyesebb drogbárót. Ennek érdekében képes beszivárogni a veszélyekkel teli világba, még az sem rettenti el, hogy saját illetve szerettei életét veszélyezteti a küldetéssel.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr1315369544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása