Telenovellák Világa Magazin

A „Medicos” a Grace klinika mexikói változata lesz!

2019. augusztus 07. - ClaudiaTVM

A Televisa producer veteránja, Jose Alberto Castro idén kórház színfalai mögé csempészi az ármányt.

A telenovellák világa rendszeres olvasói számára nem titok, Jose Alberto Castro „Medicos” címen új sorozat munkálatába kezdett.  A mester nem túl bőbeszédű az új projekt kapcsán, annyit fecsegett el, hogy a sztori orvosi dráma lesz, a castingon pedig egymás után tolonganak a nagy nevek. Főszerepben Daniel Arenas és Livia Brito készülnek nagyot alakítani, de ha az ő nevük nem lenne garancia a sikerre, ott vannak még a többiek: José Elías Moreno, Luis Gatica, Erika de la Rosa, valamint új belépőként Horacio Pancheri és Grettell Valdez részvétele lett megerősítve.

 

A gárda alakulását öröm nézni, most már azonban jó lenne valamit a sorozat szinopszisáról is tudni. Sokáig abban reménykedtem eredeti ötlettel áll ellő Castro, arra azonban nagyobb esélyt láttam a Televisa is beáll a sorba, és a Vészhelyzet mexikói adaptációjával fognak jelentkezni, ami ugye korábban szóba is került a társaság falai mögött. Mára azonban kiderült valóbban remake vár ránk csak épp nem a Vészhelyzet, hanem egy másik kedvelt kórházi dráma, A Grace klinika sztorijából készül a feldolgozás.

 

Livia Brito Meredith Grey karakteréért lesz felelős.

 

A Por amar sin ley sikere után várható, hogy a Medicos is tarolni fog, ami pedig azt jelenti több szezonnal tervezhet Castro. Mit szóltok? Kíváncsiak lesztek a Grace klinika mexikói változatára?

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr615369554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása