Telenovellák Világa Magazin

Heti pletyka: Camila Sodi szerető lett?

2019. augusztus 25. - ClaudiaTVM

Sokak csalódására Camila Sodi idén ismét tiszteletét teszi a telenovellák világában, a Rubi remake főszerepében láthatjuk majd. A feldolgozás munkálatai egész jól haladnak, olykor még képeket is kapunk a kulisszák mögül. Na, meg pletykákat! A legújabb szóbeszéd attól hangos, hogy a felvételek alatt két színész közt felforrósodott a levegő. Az állítólagos románc főszereplői, Camila Sodi és Marcus Ornellas. A brazil Ornellas számára lehet kellemetlen ez a pletyka, hisz a színész Ariadne Díaz színésznővel él együtt, van már egy helyes kisfiúk is, tényleg egy aranyos kis családot alkotnak együtt.

 

Vajon Camila Sodi tényleg elcsábította Ariadne Díaz szerelmét?

 

 

A fecsegők szerint Camila és Marcus közt több van munkakapcsolatnál, a sztori odáig fajult, hogy újságírók kerek perec rákérdeznek, aminek nem örülnek az érintettek. Természetesen cáfolják a pusmogás minden állítását. Camila Sodi pedig nagyon mentegetőzik, akit a kommentelők Irina Baevához hasonlítanak.

 

Van az a régi mondás „nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél”, mostanában pedig divat lett a hűtlenkedés. Anno Gabriel Soto és Irina Baeva románca is közös munka alatt kezdődött, Michelle Renaud és Danilo Carrera szenvedélyes viszonyáról is először csak pletyka címszó alatt lehetett olvasni, amit a felek mélységes felháborodással fogadtak, majd hónapok elteltével elhagyták párjaikat, a többit pedig már tudjuk. Én azért remélem Ornellas és Sodi románca tényleg csak pletyka lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6615369570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása