Telenovellák Világa Magazin

El amor invencible: Angelique Boyer az új sorozatában bosszúra készül

2023. április 06. - ClaudiaTVM

Idén február 20-án mutatkozott be a mexikói közönség előtt Juan Osorio új sorozata, melyben Angelique Boyer, Danilo Carrera és Daniel Elbittar alakítják a főszereplőket.

amor-invencible-cuando-inicia.jpg

A sorozat főszereplői: Danilo Carrera, Angelique Boyer és Daniel Elbittar.

Juan Osorio a Televisa egyik legaktívabb producere, minden évben hallat magáról, a 2023-as szezonban sem tervez pihenni. A mester új sorozatában parádés szereposztást hozott össze, a főszereplők mellett olyan nagy nevek részesei a produkciónak, mint Guillermo García Cantú, Marlene Favela, Araceli Ramírez, Victor González, Leticia Calderón és Juan Soler.

Osorio kapcsán már megszokhatta a közönség, hogy a romantikus kommédia a kedvenc műfaja, ám ha arról van szó, tud ő komolyabb hangvitelt is képviselni. Idén a drámaibb vonalt választotta, egy portugál sorozat mexikói adaptációját vitte képernyőre.

Bosszú és szerelem

El amor invencible történetében megismerhetjük a fiatal Marena Ramos (Dalexa/Angelique Boyer) és Gael Torrenegro (Daney Mendoza/Daniel Elbittar) szerelmi történetét. Miután Marena rájön, hogy gyermeket vár, Gael apja nyomására arra kéri a lányt, hogy vetesse el a babát. Marena úgy dönt, hogy egyedül neveli fel ikreit. Gael és Marena rájön, hogy a fiú kegyetlen apja, Ramsés (Guillermo García Cantú) emberkereskedéssel foglalkozik. Marena úgy dönt, szembeszáll a férfival, és feljelenti, nem számolva azzal, hogy Ramsés bosszúból kivégzi a családját, és őt is megpróbálja eltenni láb alól. Marena-nál megindul a szülés, Ramsés az ikrek közül az egyik babát magával viszi, és lánya gondjaira bízza.
332198097_1351783272254614_5727648836106555666_n.jpg

Hosszú évek telnek el, mindenki azt hiszi, hogy Marena meghalt a tűzben, amit Ramsés okozott. Marena Leona Bravo néven készül szembeszállni a Torrenegro családdal, bosszút akar állni családjáért és ikreiért. Céljában gyerekkori barátja, Adrián/David (Danilo Carrera) segíti, aki gyengéd érzelmeket táplál a nő iránt.

A történet haladtával megismerhetjük a Torrenegro családot, kiderül, mi lett Marena ikreivel, és olyan kényes témák kerülnek terítékre, mint ez emberkereskedelem, a fiatal lányok kihasználása, hogyan lesz egy tinilány egy idősebb férfi szeretője.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr4718096474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása