Telenovellák Világa Magazin

Soltero Con Hijas: Gabriel Soto-é a főszerep!

2019. augusztus 28. - ClaudiaTVM

A bloghoz tartozó facen ma már egy képpel együtt elfecsegtem, hogy a szívdöglesztő mexikói színész, Gabriel Soto hamarosan főszerepben lesz látható.

 

gabriel_soto_cuartoscuro_0_23_1024_637.jpg

 

Soto a „Soltero Con Hijas” csillaga lett, mely Juan Osorio producertől érkezik nagy valószínűséggel még ebben a szezonban. A produkció kapcsán egyenlőre Gabo az egyetlen biztos pont, akit Osorio casting nélkül választott újdonsága élére, mivel a „Mi marido tiene familia” munkálatai alatt a producer remek kapcsolatot alakított ki a színésszel, szóban tett is egy ígéret, hogy a következő novellájának élén ő lesz a főhős. Ez a folyamat elindult, apránként értesülünk majd a fejleményekről. A szereplőválogatás egyébként hamarosan kezdetét veszi.

 

 

 

 

Osorio már összeült csapatával, elkezdődtek a tárgyalások, és persze a találgatások. Kiszivárgott infók arról dalolnak, Gabriel partnerét Irina Baeva alakíthatja, akivel a valóságban szerelmi kapcsolatban él. Állítólag a Televisa fejeseinek elméjéből származik az ötlet, a cél pedig az lenne, hogy a tehetséges ifjú színésznő rossz megítélését tisztára mossák.

 

Gabriel és Irina kapcsolata 2016-ban a Vino el amor felvételei alatt kezdődött. A pletykalapok állandó szereplői voltak, az oldalak attól voltak hangosak titkos románcot tartanak fent, miközben Gabriel-t neje, Geraldine Bazán és lányai várták otthon.  Több hónapnyi tagadás után borult a bili, a színész elhagyta feleségét és Baeva oldalán mutatkozott. Ennyi elég volt ahhoz, hogy a telenovella közönség körében Irina Baeva népszerűsége nullára csökkenjen, Gabriel csillaga azonban továbbra is fényesen ragyog.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr1915369574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása