Telenovellák Világa Magazin

El amor no tiene receta: a Televisa új sorozatában Claudia Martín és Daniel Elbittar esnek szerelembe

2024. március 03. - ClaudiaTVM

Juan Osorio bábáskodása alatt új sikersorozatnak örülhet a telenovella kedvelő közönség. Osorio mester nem bízta a véletlenre, a remek történet mellett két közönségkedvenc, Claudia Martín és Daniel Elbittar alakítják a főszereplőket. A két színészt a hazai sorozatkedvelőknek sem kell bemutatni, Martín a gazdagság árában varázsolta el a nézőket, Elbittar pedig a jelenleg is futó Leona bosszújában hívja fel magára a figyelmet.
claudia-martin-daniel-elbittar-93c8b15019f643deaa4fc1e1a2a5e0ff.webp

Az új Juan Osorio novella álompárja: Claudia Martin és Daniel Elbittar.

Juan Osorio a Televisa rutinos rókáit erősíti, olyan produkciók köthetőek a nevéhez, mint a Salomé, Mi Pecado (Én bűnöm), Una familia con suerte, Mi corazón es tuyo, La herencia vagy az El amor invencible (Leona bosszúja), ami a tavalyi év egyik legsikeresebb novellája volt, jelenleg pedig a TV2 műsorán nézhető.

Az új Osorio novella február 26-án mutatkozott be a latin közönség előtt. A producer szavaival élve, a sorozat nehéz témákat érint. A történetben két világba nyerhetnek bepillantást a nézők. A hősnő, Paz (Claudia Martin) szerény körülmények közt él, első gyermeke érkezésére készül, nem is sejtve, hogy férje, milyen szörnyűségre készül. Miután világra jött kislányuk, a férfi, hogy rendezze adósságát, eladja a csecsemőt.

claudia-martin-2000-4ec63e0088fa41ba96a822bb825d7d2e.webp

Paz szerepében Claudia Martin varázsolja el a nézőket.

A történet másik főszereplője, Esteban (Daniel Elbittar) jómódú családos férfi, feleségével és három gyermekével él. Az idill összedől, mikor a férfi neje meghal, ő pedig egyedül marad gyermekeivel és nehéz természetű anyóssával, aki Esteban-t okolja a lánya haláláért.

elbittar-d5a9ded88284466d99b70472133d7004.webp

Daniel Elbittar három gyerek édesapját játsza az új sorozatban.

Paz és Estaban útja találkozik. A férfi munkát ajánl a nőnek, közben egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Kapcsolatuk sokakban ellenszenvet vált ki, főképp Esteban anyósa igyekszik az útjukba állni. Az asszonynak konkrét elképzelése van arról, ki az a nő, aki lánya helyére léphet.

elamornotienereceta2-531ee263d0644c0d8a2eb80a67f3997f.webp

A szerelmesek útjába Altaír Jarabo karaktere áll. 

A már említett nehéz témák a gyermekkereskedés, identitászavar, fiatalokat érintő problémák, mint például a bulimia. Osorio remek csapatot hozott össze, a főszereplő páros mellett Azela Robinson, Altaír Jarabo, Beatriz Moreno, Juan Carlos Barreto, Tiago Correa, Jesús Moré, Isabella Tena és Liz Gallardo játéka is hozzátesz a sikerhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr1418344863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása