Telenovellák Világa Magazin

Irina Beava a legelviselhetetlenebb személy jelenleg Mexikóban!

2019. október 05. - ClaudiaTVM

Az orosz színésznő egyre mélyebre süllyed a publikum szemében.

72528364_983018605380886_1588616404590919680_n.jpg

Irina Baeva álmainak megvalósításának története mesébe illően indult, a lány, aki maga mögött hagyta hazáját és egy teljesen új kultúrában, gyenge nyelvtudással művelte ki magát, tehetségével sikerült utat törnie a telenovellák világában. A figyelemre méltó karakterek hamar rátaláltak, ahogy az első főszerep is. A Vino el amor volt az a fejezet az életében, ami sokat adott, és sokat is vett el. Irina itt esett szerelembe az akkor még házaságban élő Gabriel Soto-val. A fiatal színésznő és az ismert családapa közt elkezdődött a titkos románc, végül Gabo választott, és elhagyta családját. A szigorú katolikus hitben élő mexikóiak szemében Irina lett a mumus, a rossz híre pedig tovább nő.

Nemrég a fiatal színésznő igen értelmesen tette ismét a témává a románcát Soto-val, készített ugyan is egy felmérést, melyből kiderült Mexikóban jelenleg őt utálják a legjobban. Irina ezt azért tette, mert arra szerette volna rávilágítani az embereket, nőként ő sokkal többet vesztett ezzel a románcal, szerelme Gabriel Soto pedig semmit. Irina nehezen kap szerepeket, Gapriel viszont maradt ugyanakkor csillag, mint amilyen a románcuk kezdete előtt is volt. Ez a férfi VS nő egyenlőség tényleg egy jó megközelítés, de ennek ellenére Irina fölött folyamatosan összecsapnak a felhők. A nyilatkozataira Gabriel exe, Geraldine Bazan nagyon finoman és kimérten adott választ, ezzel pedig a közönség továbbra is utálja az orosz színésznőt. De itt még nincs vége a történetnek.

 

A szóbeszéd szerint Irina csupán Gabriel Soto miatt kapott munkát a Soltero con hijas-ban, amiben a főszerep lett volna az övé, de a közönség nyomására a producer, Juan Osorio végül csak a negatív karaktert adta a színésznőnek, és ezt is csak Gabo miatt tette, aki a főszereplője a novellának. A felvételek villám üzemmódban készülnek, még idén meglesz a premier, szóval ebből kiindulva nem is gondolnánk mennyi kellemetlenség zajlik a színfalak mögött.

 

A Soltero con hijas stábja, a színészek, sminkesek, mindenkit beleértve ki van borulva Irina Baeva-tól. A fáma attól hangos a színésznő közönséges, akaratos és nagyon lekezelően bánik kollegáival, valamint nemzetközi csillagokat lekörözve különböző dolgokat követel Osorio-tól, amit eddig a producer békésen teljesít. De vajon meddig lesz képes elviselni mindezt barátja Gabriel Soto miatt, miközben a stáb már ki van Irina viselkedésétől. Ti mit gondoltok erről a sztoriról?

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr2015369598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása