Telenovellák Világa Magazin

Rubi: képeken a régi és az új változat szereplői

2020. február 02. - ClaudiaTVM

Nagy port kavart a telenovellák világában a törtető szépség történetének legújabb feldolgozása, ami nemrég lett bemutatva az Univision műsorán. A remaket még nem csekkoltam, így nyilatkozni sem tudok a minőségéről, az eddigi kritikákat nézve nem túl bizalom gerjesztő a produkció.

image_1.jpg

A mostani kis összeállításban a legendás sorozat karakterei kapják a főszerepet, nézzük meg, kik vitték sikerre a sztorit, kik azok a színészek, akik a mostani változatban új életet lehelnek az ismert figurákba.

image.jpgRubi dolgos, beteges, tiszta szívű anyját régen Ana Martin formálta meg, az új változatban Mayrin Villanueva mutatkozik meg egészen más oldaláról.

 image_1.jpg

A csábító szépség, Rubit régen Barbara Mori személyében csodálta a közönség, ma Camila Sodi arcátlankodik.

 image_2.jpg

A nagylelkű és sármos Alejandro szerepében anno Eduardo Santamarina, ma Jose Ron látható.

 image_3.jpg

Jacqueline Bracamontes Maribel szerepében sokunk szívébe belopta magát, a kedves, balestben lábát elvesztő (a régiben sánta volt, az újban az egyik lába amputálva van) lány szerepében ma Kimberly Dos Ramos ügyeskedik.

 image_4.jpg

A szívtipró milliomost alakító Sebastian Rullit, Rodrigo Guirao Diaz váltotta. Szerintem a két színész külső hasonlósága óriási.

 image_5.jpg

Rubi jó barátját, a pletykás Loretot ma Alfredo Gatica formálja meg.

 image_6.jpg

Rubi húgát a fiatal tehetség, Tania Lizardo alakítja, a régi változatban Paty Díaz-é volt a szerep.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr1015450804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása