Telenovellák Világa Magazin

Családban marad a mesterség: Romina Poza fényes karrier előtt áll

2024. január 04. - ClaudiaTVM

A Televisa ifjú tehetsége, Romina Poza tavaly mutatkozott be a telenovellák világában, Rosy Ocampo sorozatában, a Vencer la culpa-ban. Abban pedig biztosak lehetünk, hogy hallani fogunk még róla.

image_1_17.jpg

A telenovellák világában jártasok most biztos ízlelgetik a Poza nevet. Igen, nem csoda, hogy ismerősen cseng. Romina édesapja a sármos Jorge Poza, édesanyja pedig a gyönyörű Mayrín Villanueva. A család ismert tagjait pedig még bőven lehet sorolni. Romina testvére Sebastian Poza, mostohaapja pedig a szintén szakmabeli Eduardo Santamarina. Ilyen művészi vénával megáldott családban nem is csoda, ha Romina is a színészet világában találta meg a helyét.

image_32.jpg

Romina és híres szülei, Jorge Poza és Mayrín Villanueva.

A művészet iránti vágy jó ideig kerülte a lányt. Elmondása szerint bár mindig elkísérte a szüleit a Televisa színfalai mögé, nézte a forgatásokat, rettegett a kamerától, el se tudta képzelni, hogy egy nap ő is a szüleihez hasonló munkát fog végezni. Végül elcsábult és elkezdte bontogatni a szárnyait. A telenovellák világában Rosy Ocampo-tól kapta az első lehetőséget. A vencel la culpa-ban egy érzékeny karaktert keltett életre, aki nagy hatást gyakorolt rá. A forgatások alatt nagyon izgult, a kamerától való félelme nem múlt, ennek ellenére reméli, szép és hosszú karrier áll előtte.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr2518295333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása