Telenovellák Világa Magazin

A vadmacska, Marlene Favela megmutatta kislányát

2020. február 16. - ClaudiaTVM

A gyönyörű színésznő a People en Espanol magazinban mutatta meg először édes kisbabáját, Bellát.

image_1_1.jpg

A telenovellák kedvelt színésznője 42 évesen vált édesanyává, Marlene Favela a terhessége alatt aktívan jelen volt a közösségi médiában, beszélt a várandósága pillanatairól. Ősszintén megosztotta rajongóival mennyire boldog volt, amikor megtudta életet hordoz a szíve alatt. Azonnal köszönetet mondott a Guadalipei szűznek a csodáért, amiben részesült, a színésznő viccesen megjegyezte, nem gondolta, hogy az ő korábban megadatik neki az anyaság csodája.

Marlene nagyon sokat imádkozott a várandósága alatt, fohászkodott, hogy egészséges gyermeket hozzon a világra. Imája teljesült, egészséges, gyönyörű kislány aranyozza be a színésznő és férje életét, a kicsit először a People en Espanol lapjain mutatták meg. A borítón Marlene és babája kapták a főszerepet, az újság lapjai interjút és exkluzív, megható családi képeket tartalmaznak a boldog családról.

image_7.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr5215477140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása