Telenovellák Világa Magazin

„Te doy la vida”: megérkezett az első kedvcsináló

2020. március 02. - ClaudiaTVM

Lucero Suarez nevével fémjelzett telenovellák kedvelői idén örülhetnek, a producernő március 23-án mutatja be új sorozatát a „Te doy la vida-t”.

Suarez-től két dolgot megszokhattunk: Először is szeret feldolgozásokat készíteni, repertoárja gazdag az adaptációkban, másodszor pedig a főszerepet mindig olyan színésznek adja, akit szeret, nagyra tart. Nos, új munkájában is hű maradt szokásaihoz, a főszerepet Jose Ron-nak adta, ez lesz a 3. Suarez novella, melyben a jóvágású színészé a főszerep, és igen, feldolgozás lesz. Méghozzá egy chilei novella, az azonos címre hallgató Te doy la vida mexikói adaptációjával nézhetnek farkasszemet hamarosan a mexikói novella nézők.

9799-tedoylavida002-evacedenojoseron-1572420148.jpg

A sorozat főszereplői: Eva Cedeno és Jose Ron.

Az produkcióban Jose Ron ismét autószerelő bőrében lesz látható, hasonlóan az Enamorándome de Ramón-ban megismert figurát fogja hozni, akinek egy váratlan találkozás felforgatja az életét. A színész mellett Eva Cedeno kapta a női vezető szerepet, Cedeno életében ez lesz az első hősnői poszt, a főszereplők mellett olyan nagy nevek kaptak lehetőséget, mint: Jorge Salinas, Erika Buenfil, Omar Fierro, hogy csak néhányukat említsem. Ahogy ilyenkor szokás kezdődik a promo áradat, az első pinduri kedvcsináló nemrég érkezett, nézzünk is bele!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr1615500860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása