Telenovellák Világa Magazin

Így néz ki napjainkban Rosalinda szerelme – Fernando Carrillo a 90-es években élte fénykorát a telenovellák világában

2020. április 05. - ClaudiaTVM

A venezuelai gyökerekkel büszkélkedő Fernando Carrillo a 90-es évek legendás sorozataiban játszott. A színész olyan siker novellák élén bolondította magába nézők millióit, mint: Rosalinda, Sebzett szívek, vagy a Maria Isabel, a színész 2000-ben még hazánkba is ellátogatott, ahol Jakupcsek Gabriella Férfisztriptíz műsorában vendégeskedett. Carrillo számára adott volt minden, hogy pályatársaihoz hasonlóan ma is kapós legyen a telenovellák világában, de ez nem így alakult.

946.jpg

Hogy miért? Carrillo viselkedését sokszor egyszerűen csak botrányosnak nevezték, nem egy producerrel volt összetűzése, ráadásul magánéletében is zűrös sztorikkal sikerült címlapra kerülnie. Röviden: tiltott szerek fogyasztása, orgiákban való részvétel, fiával nem foglalkozik, elmaradt gyerektartás, ha pedig beszeretne valakinek szólni, gondolkodás nélkül vérig sérti az embert, legyen férfi vagy nő az illető. Utoljára Laura Florest alázta porig azzal a kijelentésével, hogy a színésznő tehetségtelen és csúnya, mindezt azért, mert Flores azt találta nyilatkozni, hogy karrierje során Fernando Carrilo-val volt a legkellemetlenebb dolgoznia, közös jeleneteikre máig kellemetlen visszagondolnia, főleg a csók jelenetek hagytak benne rossz érzéseket…

siempre-te-amare-07-1559199252.jpg

Carrillo és Flores a Sebzett szívekben játszottak együtt.

Az 54 éves rossz fiú úgy tűnik most egy kicsit lecsillapodott, szerelmes, fiatal kedvesével hosszútávra tervez, a jövőben szeretné fiával is rendezni a kapcsolatát.

Így fest most az egykor népszerű telenovella csillag:

letoltes_3.jpg

 

letoltes_4.jpg

 

letoltes_5.jpg

 

Szerelmével:

letoltes_6.jpg

letoltes_7.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6915592686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása