Telenovellák Világa Magazin

Lucero Suárez készül valamire – A tervei elég komolynak tűnnek

2020. május 06. - ClaudiaTVM

A "Kedves ellenség" producernője, Lucero Suarez megkezdte új telenovellájának előkészületeit, pedig jelenleg is friss sorozat hódít tőle a telenovellák szülőföldjén.

Suarez szép éveket tudhat maga mögött, a 2017-ben bemutatott Enamorándome de Ramón (Szerelmem Ramon) premierje idején szárnyalt, sikert sikerre halmozott, ezen felbuzdulva a következő szezonban az Enamorándome de Ramón főszereplőjével, Jose Ron-al készítette következő novelláját, a Ringot, idén pedig szintén a sármos Ron-al bemutatta a Te doy la vida produkciót. A Televisa színeiben jeleskedő Suárez eltökélten, tervektől kicsattanva tekint a jövőre, már el is döntötte, mi lesz az új sorozat, amit képernyőre küld, ugyan a zöld út hivatalosan még nincs megerősítve, ennek ellenére egy biztos résztvevő nevétől hangosak a telenovellás oldalak.

A pletykák szerint Suarez egy venezuelai sorozatot, a 2007-ben bemutatott „Mi prima Ciela” történetét fogja leporolni, saját szájíze szerint elkészíteni. Az szebb napokat is megélt RCTV régi siker gyártmányai közé tartozik a „Mi prima Ciela”, melynek feledhetetlen főszereplői a tragikusan elhunyt Monica Spaer, és Manuel Sosa voltak.

1d3db23ba5a709b974434cb31bd46255.jpg

Monica Spaer és Manuel Sosa párosát imádta a közönség.

Novella nézőként gyengéim a régi venezuelai sorozatok, amik mára szépen csendben eltűntek a piacról, köszönhetően az ország politikai helyzetének, természetesen még ma is készülnek venezuelai gyártások, de ezek meg se közelítik a régi színvonalat. A „Mi prima Ciela” történetében érzelmes, lezárásában nem várt fordulatot tartogatott, aminél a nézők nem győzték törölgetni a könnyeiket. A szívszorító történethez a készítőknek sikerült nagyon szimpatikus, jó kémiával működő páros választani a főszerepre, Spear-t és Sosa-t annyira megszerette a publikum, hogy a következő esztendőben ismét egy novellában hozták össze őket.

Lucero Suarez az elmúlt években tényleg jó érzékkel készített sorozatokat prezentált, mindig sikerült eltalálnia, mi kell a nézőknek, a mostani tervezett adaptálásának története nagyon rendben van, kíváncsi leszek, kik lesznek majd azok a színészek, akik a Spear és Sosa párosát készülnek majd felülmúlni. A pletykák szerint a készülő gárdának máris van egy biztos neve, Macarena Achaga, a Televisa fiatal tehetsége fontos karaktert kapott, egyes beszámolók szerint főszerepben láthatjuk, de ez nem jelenti azt, hogy Monica Spear emlékezetes karakteréről van szó. Egy biztos, a hírt egyenlőre kezeljük pletykaként, zöld út még nincs megerősítve, a telenovellák világában pedig megszokott, hogy gyorsan változnak a dolgok.

original.jpg

Macarena Achaga résztvétele már biztos a sorozatban, már ha megvan a zöld út.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr3515666062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása