Telenovellák Világa Magazin

Hivatalos: a Dél királynője megkapta a 3. évadra a berendelést – A folytatásban ez várható

2020. július 18. - ClaudiaTVM

Kate del Castillo visszatér, a tehetséges színésznő újra ikonikus karaktere, Teresa Mendoza bőrében lesz látható.

avance-lareinadelsur3-telemundo.jpg

A Telemundo sikeres szériája La Reine del Sur (Dél Királynője) a kezdetekben csak 1 évadra volt tervezve, melyben Teresa Mendoza igaz történetét mesélték el, a siker óriási volt, a telenovella-gyártó fejesei pedig úgy gondolták, érdemes lenne folytatni a történetet, ez pedig meg is történt - a 2. szezon tavaly lett bemutatva, a közönség imádta, éppen ezért a készítők cselesen tettek pontot a fináléra.

Az utolsó epizódban úgy tűnt, Teresa és lánya megtalálta a boldogságot, biztonságban élik életüket, míg egy nap békés szigetüket - ahol élnek - hajók és helikopterek veszik körül. Hogy kik a hívatlan vendégek? Ellenségek, netán barátok? Az égető kérdésekre még most sem kapunk választ, Castillo és a készítők azt ígérik, nagyon erős, tartalmas folytatást kapunk, a régi arcok közül Kate mellett visszatér: Isabella Sierra (Sofia), Humberto Zurita (Epifanio Vargas), Kika Edgar (Genoveva), Lincoln Palomeque (Kolumbiai), Emmanuel Oranday (Danilo), Dmitry Anisimov (Anton), és Alejandro Calva (Batman), egyenlőre ők nyertek megerősítést a folytatásban, melynek munkálatai zajlanak, a premier 2021-ben várható.

Mivel a cég óvatosan adagolja, mivel is készülnek, rövid kedvcsinálóval készültek, ahogy ilyenkor szokás, egy figyelem felkeltő előzetest kaptunk, amit direkt az ilyen bemutatók, bejelentések miatt forgatnak le, szóval senki ne higgye azt, hogy már kész van a sorozat. Az bizony még messze van! A kedvcsinálót pedig elnézve izgalmas szezon vár ránk.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr2416035092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása