Telenovellák Világa Magazin

Melissa Barrera új filmje a héten érkezik a hazai mozikba!: az egykori telenovella csillagnak bejött az amerikai álom

2024. április 23. - ClaudiaTVM

A TV Azteca színeiben ismertté vált mexikói színésznő, Melissa Barrera csatlakozott azon spanyol ajkú színésztársai közé, akik az amerikai filmiparban próbáltak szerencsét. Barrera szárnypróbálgatása bevált, ma már csak hollywoodi produkciókban vállal szerepet.

1322783290.webp

La mujer de Judas, La otra cara del alma, Siempre tuya Acapulco, hogy csak néhány szappanoperát említsek, amiben Melissa Barrera látható. A színésznő 2018-ban szerepet kapott egy amerikai szériában, a Vida-ban, azóta pedig az amerikai filmiparban tevénykedik. Szerepelt a Keep Breathing szériában a Netflixen, és a Sikoly mozifilmekben is főszerepet kapott.

Igaz Barrera körül most kialakult egy kis botrány, aminek köszönhetően kirúgták a Sikoly filmekből, így már a folytatásban nem lesz látható, pedig nagyon jól állt neki Sam karaktere. Más filmekben azonban továbbra is szerepet kap. Április 25-től, ha szeretitek a vámpíros horror filmeket egy kis vígjáték beütéssel, akkor irány a mozi és nézzétek meg az Abigail című filmet Melissa Barrera főszereplésével.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6718388429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása