Telenovellák Világa Magazin

Meglepő feldolgozással készül jelentkezni a Telemundo

2020. október 05. - ClaudiaTVM

Az amerikai székhelyű telenovellagyártó társaság az Argos közreműködésével hónapok óta rögzítik legújabb nagy dobásukat, ami egy régebbi Telemundo gyártmány újragondolása lesz.

Kereken 10 évvel ezelőtt mutatta be a Telemundo a Dónde está Elisa (Elisa nyomában) című sorozatot, melyben - sztárszereposztásban - egy 2009-es chilei sorozat történetét adaptálták elképesztően profin. Most a társaság újra előveszi a fordulatokban gazdag sztorit új színészgárdával, kicsit változtatva az eseményeken ismét feldolgozzák.

image_9.jpg

Sok kérdés merül fel az emberben ilyenkor, hisz tényleg olyan mintha csak tegnap lett volna, hogy bemutatták Elisa történetét. Ráadásul tényleg pazar szereposztást hozott össze akkor a Telemundo, olyan sorozatot tettek le az asztalra, amire büszkék lehetnek. Az izgalmas történetben az Altamira család mesés életébe nyerhetünk bepillantást, amikor is egy szempillantás alatt a népes família élete pokollá változik. A családfő legidősebb kamaszlánya, Elisa eltűnik. Sorra jönnek a kérdések, mi történhetett? Elrabolták váltságdíj miatt, netán szerelmes lett és megszökött? Menet közben szépen, óvatosan kiderül, hogy a szülők szeme fénye nem volt makulátlan jellem, a közeli ismerősöknek, családtagoknak is lehetett indítéka ártani a lánynak. A kérdések egyre gyarapodnak, folyamatosan azt próbálja kitalálni a néző, mégis mi történhetett Elisa-val?

Nos, a mai modern változat már forog, jövőre lesz bemutatva, a szereposztás pedig elég gyenge, ha a 10 évvel ezelőtti csapathoz hasonlítom a bandát. Nem rossz színészek, de nem egy sztárcsapat, főbb szerepekben Eduardo Santamarína, Ximena Herrera, Arap Bethke, Grettell Valdez, Alejandra Barros, Fabiola Guajardo, hogy csak néhány ismertebb nevet említsek.

És akkor most jöjjön a nagy kérdés hozzátok: Szerintetek szükséges volt az ismert történethez úgynevezett modern feldolgozást készíteni? 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr1816228326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása