Telenovellák Világa Magazin

Vadiúj telenovella érkezik a TV2 műsorára Jose Ron főszereplésével!

2020. december 29. - ClaudiaTVM

Ami igaz az igaz, az elmúlt években nem lettek ellátva a latin sorozatok kedvelői bőséges premierekkel, sajnos csak ritkán lehet örülni valamilyen újdonságnak, akkor azonban mindig nagyon hálás érte a magyar közönség. A 2021-es szezonban rögtön érkezik is egy újdonság, ami nagyon friss darab, hisz 2020-ban forgatták, ennyire új produkcióban pedig nemigen van része a hazai novella kedvelőknek.

te-doy-la-vida-.jpg

Lucero Suarez bábáskodása alatt készült Te doy la vida -Tiéd az életem január 4-én mutatkozik be a TV2 műsorán. A 2020-as Televisa gyártmány a koronavírus tombolásának ideje alatt forgott, a felvételeket sokszor le kellett állítani, a nehézségek ellenére elkészült a sorozat, amit imádott a kinti közönség. A sorozat nem eredeti ötlet alapján készült, az azonos címre hallgató, 2016-os chilei sorozat mexikói változata, melynek élén a szívtipró Jose Ron remekel.

A sorozat producere és Jose Ron 2017 óta elválaszthatatlanok, már ami a munkát illeti, Suarez korábbi 3 sorozatában is a színész kapta a főszerepet. Suarez tehetséges, jó munkamorállal megáldott színésznek tartja Ron-t, éppen ezért eszébe se jutott, hogy mással szeretett volna dolgozni. A történetben nem a megszokott felállással lehet majd találkozni, megismerhetnek a nézők egy szimpatikus családot, akik örökbefogadott gyerekükkel tökéletes boldogságban élnek, mígnem a gyermeküknél leukémiát diagnosztizálnak, a szülők pedig nem alkalmasak csontvelő donornak, így elhatározzák, hogy megkeresik a fiú biológiai szüleit. A nyomozás során az apát találják meg, ekkor pedig kezdetét veszi az érzelemdús, drámai történet, ami megfogja a nézőket.

9799-tedoylavida002-evacedenojoseron-1572420148_1.jpg

Eva Cedeno és Jose Ron

A nevelőszülők szerepében férfi fronton egy igazi telenovella veterán, Jorge Salinas játékát lehet élvezni, női fronton az első főszerepében parádézó Eva Cedeno mutatkozik be, a vér szerinti apa szerepében pedig Jose Ron kapta a lehetőséget.

te-doy-la-vida.jpg

Mexikói telenovellákhoz képest a sorozat nem olyan hosszú életű, 82 epizódosra sikerült, ahogy már említettem óriási nézőszámmal futott kint, persze ez annak is köszönhető volt, hogy premier idején nem is volt más újdonság akkortájt Mexikóban, de ettől ez még ne tévesszen meg senkit, tényleg szerethető sorozat közeledik. A szereposztás ütős lett, olyan kiváló színészek alkotják a gárdát, mint César Évora, Erika Buenfil, Nuria Bages, Omar Fierro, Arturo Carmona, hogy csak néhányukat emeljem ki.  

Jose Ron új sorozata január 4-én, hétfőn 14:35-kor startol a TV2 műsorán. 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr2516362660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása