Telenovellák Világa Magazin

Emlékszel még a cserfes kislányra a Csacska angyal Argentin sorozatból? Lali Esposito platina szőke hajjal hódít

2021. február 21. - ClaudiaTVM

Az Argentin sikernovella, a Csacska angyal 2005-ben érkezett meg kis hazánk tévéképernyőjére, amit azonnal megszeretett a közönség. Florencia és társai sokáig uralták a nézettséget, azóta pedig eltelt néhány év, a színészek rengeteget változtak, az akkor még gyerekszereplők mára felnőttek, köztük az angyali arcú kislányt, Robertitát életre keltő Lali Esposito.

original_1.jpg

Lali nem csak a színészetben bontotta ki szárnyait, az egyik legsikeresebb latin énekesnő, számtalan díjjal kitüntetve.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

LALI (@lalioficial) által megosztott bejegyzés

 

Nem csak a színészetben sikeres, eddig négy lemeze jelent meg, még Thalia-val is duettezett.

A bájos tehetség tavaly Spanyolországba költözött, mivel főszerepet kapott a Sky Royo – Túl a vörös kanapén nagyszabású szériában, amit a La Casa de Papel készítőjének újdonsága. A produkció hamarosan startol a Netflixen, Lali pedig a szerep kedvéért óriási átalakuláson esett át, barna haját platinaszőkére festette. A színész-énekesnő teljesen új oldaláról fog bemutatkozni, az akciódús történetben egy prostituáltat alakít, aki két barátnőjével megszökik a futtatójuk elől, miközben a szabadságukat keresik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

LALI (@lalioficial) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr2816434896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása