Telenovellák Világa Magazin

Derült égből apa: Gabriel Soto hamarosan érkezik a TV2 műsorára!

2021. április 21. - ClaudiaTVM

Május 3-án új telenovellának örülhetnek a latin sorozatok kedvelői, méghozzá egy viszonylag friss darabnak, a Soltero con hijas premierjének.

A romantikus komédia Juan Osorio keze alatt készült, tavaly lett bemutatva Mexikóban Gabriel Soto és Vanessa Guzman főszereplésével. A romkom sztorijában a Televisa sármőre, Gabriel Soto egy sikeres agglegény bőrében látható, miután egy tragikus balesetben elveszíti szeretett nővérét, 3 unokahúgának gyámjának szerepében találja magát.

g5zgpryftfdqtpzqlpr23lndtq.jpg

A sorozat női főszereplője Vanessa Guzman, Soto figurájának szomszédja, folyton veszekednek. Guzman épp az esküvőjére készül, a legnagyobb álma, hogy anyuka legyen. Az esküvője meghiúsul, miközben szembesül az igazsággal, hogy betegsége miatt soha nem lehet természetes úton gyermeke.

r4vjw74t4nf7tb3vdnjhd2hiti.jpg

A sors furcsa fintora, hogy az egymással ellenséges szomszédok egyre közelebbi viszonyba kerülnek egymással, szép lassan egymásba szeretnek, aminek a három kislány nagyon örül. Csakhogy bőven lesznek szereplők, akik galibát okoznak a szerelmeseknek.

soltero-con-hijas-personajes-ok-ok2.jpg

A hazai novellanézők rengeteg ismerős arccal találkozhatnak majd a sorozatban, olyan nagyszerű színészek játékának örülhetnek, mint: Pablo Montero, Mayrín Villanueva, Carlos Mata, Laura Flores, René Strickler, Mauricio Aspe, María Sorté és Irina Baeva.

A 87 epizódból álló sorozat május 3-án, 14:35-től minden hétköznap a TV2 műsorán lesz látható.

A premierig lesznek még a sorozatra hangoló cikkek az oldalon, addig is a sorozat előzetesét nézzétek meg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr7616508974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása