Telenovellák Világa Magazin

Gabriel Soto 5 legjobb alakítása: te melyik novellában szeretted meg a színészt?

2021. május 02. - ClaudiaTVM

A 46 éves mexikói sármőr, Gabriel Soto hétfőtől a TV2 műsorán várja a latin-sorozatok kedvelőit. A színész 1996-ban debütált a telenovellák világában a Televisa színeiben, eleinte kisebb szerepekben mutatta meg, mit tud, majd 2001-ben a Szeretők és riválisok (Amigas y rivales) fedélzetén kapott nagyobb szerepet, bizonyítva vonzó külseje mellett, nagyon is rátermett a színjátszásra. Gabo még mindig a Televisa-nál dolgozik, soha nem hagyta el az anyatársaságot, ma az egyik legkedveltebb és legkeresettebb színész, egyik főszerepet a másik után kapja.

gbct.jpg

Tovább lapozva Gabriel Soto legjobb szerepeit csekkolhatjátok.

Karrierjét sok pályatársához hasonlóan modellként kezdte, olyan nagy cégek katalógusában pózolt, mint a Hugo Boss, majd a szépségiparból kilépve a Kairo nevű fiúbandában énekesként folytatta. A színészet nem jött könnyen, sokáig nem látták benne azt a bizonyos pluszt, amit a már említett Szerető és riválisokban mutatott meg, azóta pedig bőven van munkája Soto-nak. Az évek alatt kipróbálta magát színházban, filmekben, szeret bokszolni, motorozni, két kislány büszke apukája, hamarosan pedig másodjára is megnősül.

gbct2.jpg

Most pedig nézzük meg együtt az általam választott 5 legjobb szerepét, aztán jöhetnek a kommentek, ti melyik sorozatban szerettétek a játékát?

Szeretők és riválisok – Ulises, „Szörnyi”

A mexikói egyetemisták drámával teli hősei közt Gabo alakította az aranyszívű, kissé bolondos Ulises-t, akit mindenki csak „Szőrnyinek” becézett megjelenése miatt, mivel a figura amolyan Betty, a csúnya lány fiú megfelelője. Aztán amikor Ulises szerelmes lesz, a barátnője és jó barátja átalakítják, kiderül, hogy a rút kiskacsa nagyon is vonzó, onnantól mindenki a kegyeit keresi. Sármos külső, de a bolondos, kissé botladozó gyerekes személyisége továbbra is megmarad, ami miatt mindenki imádta Ulises karakterét.

Kedves ellenség – Alonso

Elfogult vagyok ezzel a telenovellával, mivel ez az egyik kedvencem. Lucero Suerez mindenkit meglepett ezzel a bájos történettel, melyben két árvaházban felnőtt, egymást testvérként szerető lány történetét ismerhették meg a nézők, ami szinte a történet elején átcsapott irigységbe, az egyik lány mindent elakar venni a másiktól. Gabriel ebben a történetben volt a férfifőszereplő, mindenki imádta, a sztori középtáján jött, ami nem szokványos szappanoperákban, a hősnő végül nem a színész karakterét választotta, és Alonso is más oldalán találja meg a boldogságot.

Vino el amor – David

A sorozat, ami hatással volt a színész magánéletére, hisz itt esett szerelembe partnernőjével, Irina Baeva-val. A páros sokáig tagadott, még ma sem merik beismerni, hogy szeretők voltak, miközben Gabo-t otthon a felesége és a gyerekei várták. A váláson előszeretettel csacsogott anno a média, ma már az esküvőre készülnek a volt feleség nagy bánatára.

A Vino el amor-ban a színész egy keserű özvegyet alakít, aki két gyerekével, anyósával és sógornőjével él szőlősbirtokukon, majd jön egy fiatal lány, aki mindent felkavar képernyőn és azon túl. A sorozat nem volt nagy szám (szerintem), Gabo alakítása azonban nagy dicséretet érdemel.

Caer en tentación – Damián

2017-ben nem volt versenytársa ennek a sorozatnak, a történet nem a megszokott felállás szerint zajlott. A sztoriban két család nagyon jó baráti kapcsolatot ápol, nem is sejtve, hogy az egyikben a feleség a másikban pedig a férj (Gabriel Soto) titkos szerelmi viszonyt tart fenn, méghozzá elég hosszú ideje. Végül a hűtlen felek megszöknek, otthagyják házastársaikat és gyerekeiket, nem érdekli őket semmi és senki csak az, hogy végre szabadon szeressék egymást valahol máshol, ahol senki nem ismeri őket. A szökés rosszul sül el, a páros balesetet szenved, a férfi megsérül, a nő meghal, kiderül a titok és szegény Damián-nak egyedül kell szembenézni mindazokkal, akiket megbántott és becsapott, miközben a szeretője meggyilkolásával is gyanúsítják. Gabriel és mindegyik színésztársa nagyon érett játékot produkált, ami még cenzúrát is kapott az ágyjelenetek sokasága és túlfűtöttsége miatt.

Te acuerdas de mí? - Pedro

A legújabb Soto novella még mindig képernyőn van Mexikóban, a közönség pedig imádja mindazt a játékot, amit a színész az asztalra pakol. A sztoriban Soto figurája boldogtalan házasságban él, egy üzleti útja során rátalál az igaz szerelem, de apósa zsarolása, mesterkedései miatt hazatér a feleségéhez. Évek múlva az após bemutatja fiatal szerelmét, aki nem más, mint az a nő, akiért Pedro mindent dobott volna. A régi szerelem még mindig él mindkét részről, a családban senki sem sejti, milyen szálak kötik őket egymáshoz.

Ha kíváncsi vagy Gabriel Soto-ra, holnaptól hétköznaponként délután 14:35-től a Derül égből apa főszerepében megnézheted. 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr4316519954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása