Telenovellák Világa Magazin

Még mindig sármos Gabriela Spanic volt férje – Mi történt Miguel de Leon-nal a válás óta?

2021. augusztus 18. - ClaudiaTVM

Az egykori venezuelai álompár, Gabriela Spanic és Miguel de Leon esküvőjét anno a tévé is közvetítette, szenvedélyes kapcsolatukkal tele volt a média, viharos válásuk után mindkét színészre más út várt.

2306262_gaby-spanic23.jpg

Mi magyarok szeretjük a telenovellákat, kár lenne tagadni. Ez az a műfaj, amit senki nem néz, mégis mindenki tudja, miről van szó. Ékes bizonyíték az állításra, hogy hazánkban nem egy telenovella csillag tette már tiszteletét. Az Argentinok kedvence, Natalia Oreiro telt házas koncertet adott nálunk, Thalia és Fernando Carillo tévéműsorokban is szerepelt, legutoljára pedig Gabriela Spanic, a Paula és Paulina csillaga táncolt a TV2 nagyszabású produkciójában.

image_13.jpg

Gaby-t 1999-ben ismerhették meg a hazai novellanézők az RTL Klub jóvoltából a Paula és Paulina főszerepében. A színésznő tehetsége, szépsége, kisugárzása rabbá tette a magyarokat, ahogy a világ számos országában is meghódította a közönséget. A hazai telenovellások abban a szerencsében részesültek, hogy a színésznő sorozatai szép számmal eljutottak hozzánk. A rajongók nem csak a sorozatokban kíváncsiak kedvencükre, a magánéletével is foglalkoznak, az egyik legszaftosabb állomás Gaby életében a válása, hisz senki nem gondolta volna, véget ér a nagy szerelem közte és Miguel de Leon közt.  

Tovább lapozva kiderül, mi történt Miguel de Leon-nal a válás óta.

Gabriela Spanic és Miguel de Leon románca 1994-ben kezdődött a Como tú, ninguna forgatásán. A munkakapcsolatból nagy szerelem lett, majd 1997-ben összeházasodtak, a frigy 2003-ban ért véget.

d6eef56797be27833bd0ee4582c94894.jpg

Migeul de Leon Venezuela egyik legkedveltebb férfi színésze, hazájában sokkal nagyobb sztár volt mint Gaby. A házasságuk után Salvador Mejía, mexikói producer kínált lehetőséget Gaby számára, ami azzal járt, hogy férjével együtt el kellett hagyniuk a szülőföldjüket, Miguel a nagy karrierjét is parkolópályára tette, hogy feltörekvő neje hódítson. A siker meg is jött. Miguel-nek is biztosított lehetőséget a Televisa, de Gaby mellett eltörpült a karrierje. A színész ezt sosem bánta, mindig büszke volt felesége sikerére. Ők voltak az igazi álompár, válásuk letaglózta a rajongókat. Gaby állítása szerint férje agresszív viselkedése, és anyósa is hozzá járult, hogy megromlottak köztük a dolgok. Miguel de Leon sosem ismerte el, hogy valaha is bántalmazta nejét, ő inkább arra utalt, hogy exe megcsalta. Így vagy úgy, a románc véget ért. Gaby szakmai és magánélete is viharosan alakult.

letoltes_6.png

Miguel körül lecsendesedett az élet, továbbra is aktív a szakmában, újranősült és két gyönyörű gyermek büszke apukája.

letoltes_2.png

Első gyermeke Isabella, 2006-ban látta meg a napvilágot.

letoltes_1.png

2010-ben még egy csöppségnek örülhettek, a gólya egy kisfiút, Stefano-t hozta csomagjában.

letoltes_4.png

Az 50 éves színész élete legnagyobb áldásának tartja, hogy apuka lehet, imádja a családját.

letoltes_3.png

Miguel de Leon elmondása szerint első látásra beleszeretett gyerekei anyjába, Jennifer Bracaglia-ba.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr9316664416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása