Telenovellák Világa Magazin

Gaby Spanic újra forgat: a magyarok kedvence negatív karakter bőrében tér vissza

2024. január 12. - ClaudiaTVM

A táncparkett és a telenovellák világa nagyasszonya ismét munkába állt a Televisa égisze alatt. A színésznő az új Salvador Mejía novellában kapott lehetőséget.

fc31bdd6-gaby-spanic.jpg

A csapó már el is csattant az új Mejía produkció fedélzetén. A mester egy 2010-ben bemutatott portugál sorozat sztoriját porolta le, készíti el belőle a mexikói adaptációt.

A testvéri féltékenységre épülő sztori fiatal főszereplői Kimberly Dos Ramos, Emmanuel Palomares és Gala Montes. Veterán fronton Gaby Spanic, René Strickler, Eugenia Cauduro és Francisco Gattorno részvételének lehet örülni.

image_33.jpg

Az új Mejía novellában Gaby, Rene Stricklerel és Eugenia Cauduroval fog együtt játszani.

Miről szól a történet?

Ahogy már utaltam rá az irigység a főtéma. A két fiatal hősnő, Rebeca (Gala Montes) és Angelli (Kimberly Dos Ramos) testvérek, mégis egymástól elválasztva nőnek fel. Az egyiküknek megvan mindene, a másik szerény körülmények közt, nélkülözve nő fel. Mikor Rebeca megtudja, hogy testvére milyen pompában élt egész életében, elhatározza, hogy bosszút áll, nem kímélve nővérét, aki semmiről sem tehet.

A sorozat várhatóan január, február környékén startól Mexikóban.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr7818301251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása